Απογείωσε την Gaming εμπειρία στο γραφείο σου!

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, ξέρουμε πως θες να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Και για αυτό χρειάζεται το απαραίτητο setup! 

Απογείωσε την Gaming εμπειρία στο γραφείο σου!

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, ξέρουμε πως θες να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Είτε βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά, είτε «λιώνοντας» με τους φίλους σου online. Και για αυτό χρειάζεται το απαραίτητο setup

 

Πως θα το καταφέρεις; Εστιάζοντας σε 4 βασικούς τομείς, οι οποίοι θα σου προσφέρουν την απόλυτη gaming εμπειρία!

#01 Φωτισμός

Κλείνεις το laptop της δουλειάς και... ανάβεις τα φώτα. Όχι το κλασικό φωτιστικό του δωματίου σου. Τα άλλα, τα RGB! Με τον κατάλληλο φωτισμό θα έχεις καλύτερη εστίαση στην οθόνη σου. Παράλληλα, αν είσαι streamer, μπορείς να ρυθμίσεις το ιδανικό χρώμα που ταιριάζει στο... “brand” σου, για να έχεις μοναδικά αποτελέσματα στην webcam σου!

 

Κι αν το υποστηρίζουν, τα φώτα «επικοινωνούν» με το παιχνίδι σου. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να αντιδράσουν ανάλογα με το τι προβάλλεται στην οθόνη και να προσαρμοστούν στα χρώματά της.

#02 Καλώδια

Μπορεί να φαίνεται περιττό, αλλά δεν είναι! Μπορεί να σκέφτεσαι «ποιος νοιάζεται για τα καλώδια;». Κι όμως, ένα οργανωμένο γραφείο προσφέρει ανέσεις. Αρχικά, αναβαθμίζει την εμφάνιση του χώρου σου, προσφέροντας ένα «καθαρό» αποτέλεσμα. Άσε που θα μπορείς να επικεντρωθείς στο πού είναι ο αντίπαλός και όχι στο τυλιγμένο καλώδιο που θα σου στερήσει τη νίκη. Ταυτόχρονα έχεις άμεση πρόσβαση στις θύρες και τον εξοπλισμό σου.

 

Η τακτοποίηση των καλωδίων σου μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους! Για αυτά που βρίσκονται στο πίσω μέρος του γραφείου, μπορείς να τα «κρύψεις» σε ένα κουτί καλωδίων ή ένα σπιράλ. Όσο για αυτά που βρίσκονται πάνω στο γραφείο, σου προτείνουμε ένα από τα gaming γραφεία με διαχειριστή καλωδίων, που θα βρεις στο Πλαίσιο!

#03 Εργονομία

Ίσως ο βασικότερος τομέας στον οποίο πρέπει να επενδύσεις, είναι η εργονομία! Γιατί... καλός ο φωτισμός και η οργάνωση, αλλά αν σκοπεύεις να βρίσκεσαι πολλές ώρες στο γραφείο σου πρέπει να τις περνάς άνετα!

 

Φέρε την οθόνη σου στο κατάλληλο ύψος, ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά. Αν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, μπορείς να της δώσεις ύψος, με μία βάση. Αν πάλι είσαι hardcore και έχεις 2 οθόνες, σου προτείνουμε να τις έχεις στον αέρα, με μια βάση στήριξης που τοποθετείται στην άκρη του γραφείου. Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνεις πολύτιμο χώρο στο γραφείο σου και έχεις πλήρη έλεγχο της θέσης των οθονών.

  • @Work Γραφείο Gaming Nemesis Sit&Stand
    @Work Γραφείο Gaming Nemesis Sit&Stand
    Γραφείο Sit & Stand Gaming Edition με ρυθμιζόμενο ύψος και RGB φωτισμό. Είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θες να περάσεις ώρες παίζοντας τα αγαπημένα σου video games!
  • @Work Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Ultimate Edition
    @Work Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Ultimate Edition
    Κάνε focus στο gaming με την καρέκλα Nemesis Ultimate Edition με μοναδική RGB τεχνολογία, ρυθμιζόμενα μπράτσα και αποσπώμενο μαξιλαράκι μέσης και κεφαλής!
  • Victorage Καρέκλα Γραφείου Gaming Delta VC Series Red
    Victorage Καρέκλα Γραφείου Gaming Delta VC Series Red
    Καρέκλα γραφείου Gaming Delta Red με ρυθμιζόμενα μπράτσα 3 διαστάσεων και μηχανισμό τύπου Relax Bucket για ξεκούραστη εργασία, gaming και διάβασμα!
  • @Work Γραφείο Gaming Nemesis Pro Led
    @Work Γραφείο Gaming Nemesis Pro LED
    Το @Work γραφείο Gaming Nemesis Pro LED θα απογειώσει την εμπειρία παιχνιδιού σου! Με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και εντυπωσιακό design που θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση σου!

Αντίστοιχα, μιας και όλοι είμαστε διαφορετικοί, θα πρέπει να ρυθμίσεις και το ύψος... γενικότερα! Πέρα από τις καρέκλες, υπάρχουν και γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος. Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος του, ακόμα και αν σε βολεύει να κάνεις κάποια πράγματα όρθιος. Το ιδανικό γραφείο γι’ αυτό είναι το @Work Gaming Nemesis Sit & Stand, που με το πάτημα ενός κουμπιού εξασφαλίζεις πιο άνετη στάση του σώματος!

 

Και φυσικά, μην αγνοήσεις τα γραφεία που προσφέρουν ειδικά στηρίγματα για τα ακουστικά, αλλά και το ποτήρι σου. Έτσι, αποφεύγεις ατυχήματα και έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα.

  • Microphone Blue Yeti X Professional
    Microphone Blue Yeti X Professional
    Η ναυαρχίδα της σειράς Yeti προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να ακούγεσαι και να ηχογραφείς σαν επαγγελματίας!
  • Blue Μικρόφωνο Blue Compass Boom Arm
    Blue Μικρόφωνο Blue Compass Boom Arm
    Premium αντικραδασμική βάση στήριξης Compass, ειδικά σχεδιασμένη για τα μικρόφωνα Yeti και Blackout Spark SL.
  • Turbo-X Vlogging Smart kit
    Turbo-X Vlogging Smart kit
    Φτιάξε το ιδανικό setting για το stream σου! Με 3 ρυθμίσεις θερμότητας χρώματος και ρυθμιζόμενη φωτεινότητα.

#04 Streaming

Κι αν είσαι streamer… σ’ έχουμε! Δύο από τα βασικότερα πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσεις είναι το μικρόφωνο και η κάμερα. Με ένα ανεξάρτητο μικρόφωνο έχεις κρυστάλλινο ήχο για να απογειώσεις την ποιότητα του stream σου. Ταυτόχρονα, μια καλή κάμερα προσφέρει υψηλή ανάλυσης εικόνα στους συναδέλφους, αλλά και στους viewers σου.

Image
Gaming Office Campaign

Αυτό ήταν! Πίστεψέ μας, αν βελτιώσεις τους συγκεκριμένους τομείς, θα απογειώσεις την gaming εμπειρία στο γραφείο. Πιο άνετα, πιο οργανωμένα και σε ετοιμότητα για να σκαρφαλώσεις τις κατατάξεις στα αγαπημένα σου online games!