Xmas Countdown: Έρχεται στο Πλαίσιο...

    Μετράς από τώρα τις μέρες για τα Χριστούγεννα; Το ίδιο κι εμείς!

    Xmas loading μπάρα με δώρα

    Κάτι μοναδικό έρχεται στο Πλαίσιο τον Δεκέμβριο

     

    Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινάει σύντομα! Ο ενθουσιασμός για αυτές τις γιορτές είναι μεγάλος, γι’ αυτό στο Πλαίσιο ετοιμάζουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο για όλη την περίοδο των εορτών! Ετοιμάσου λοιπόν για πολλές εκπλήξεις και προσφορές καθημερινά για όλο τον μήνα Δεκέμβριο!

     

    Aκόμα όμως είναι μυστικό... Το μόνο που μπορούμε να σου μαρτυρήσουμε είναι να συντονιστείς την 1η Δεκεμβρίου στο Plaisio.gr και να ανακαλύψεις μία super εορταστική προσφορά!

     

    Βέβαια, ακόμα και αν ξεχάσεις να μας επισκεφθείς την πρώτη μέρα του μήνα, δεν πειράζει γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες περισσότερες εκπλήξεις. Όσο πιο συχνά συντονίζεσαι στο site του Πλαισίου, τόσες περισσότερες εκπλήξεις θα ανακαλύπτεις!

     

    Δεν μπορείς να περιμένεις;

     

    Σε περίπτωση που η υπομονή δεν είναι μία από τις αρετές που σε διακατέχει, δεν είναι κακό να ξεκινήσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου από τώρα!

     

    Αν θες να ξεμπερδεύεις με τα δώρα στο ανίψι...

    Τότε ρίξε μια ματιά στα παιχνίδια και ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα για όλες τις ηλικίες με φιγούρες, επιτραπέζια, Lego, Playmobil, Barbie και πολλά ακόμα.

     

    Διάλεξε με προσοχή και καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον μικρό ενδιαφερόμενο. Οι πιο αυστηροί πελάτες είναι συνήθως λιλιπούτειοι με αγγελικό πρόσωπο που εύκολα όμως θα σου δείξουν τη δυσαρέσκειά τους!


    άνοιγμα δώρου με την οικογένεια

    Ακόμα να στολίσεις;

     

    Αν πάλι δεν είσαι από αυτούς που στολίζουν την επόμενη της 28ης Οκτωβρίου, τώρα είναι η ώρα να βρεις ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο και το σπίτι!

     

    Μήπως όμως είσαι από εκείνους που προτιμούν τα χειροποίητα στολίδια; Κανένα πρόβλημα. μπορείς να τα φτιάξεις μόνος σου! Ανακάλυψε DIY ιδέες και υλικά χειροτεχνίας για να  κάνεις δώρο στους δικούς σου ή σε εσένα. Φέτος, ο Santa Claus είσαι εσύ!

     

    χρισυτουγεννιάτικες κατασκευές και στόλισμα

    Μην ξεχνάς!


    Μέχρι να αποφασίσεις τις θες για τα Χριστούγεννα…
    Συντονίσου στο Plaisio.gr από 1η Δεκέμβρη γιατί κάτι πολύ καλό έρχεται!