Xbox Stay N' Play: Ένα "boutique hotel" για το Xbox One X!

    Το Pirrama Park του Pyrmont, προάστιο του Σίδνεϊ, επέλεξε η Xbox Australia για να δημιουργήσει το πρώτο Xbox Stay N' Play "boutique hotel" στις εγκαταστάσεις του οποίου οι Αυστραλοί gamers θα έχουν…

    Xbox_Stay_n_Play
    Το Pirrama Park του Pyrmont, προάστιο του Σίδνεϊ, επέλεξε η Xbox Australia για να δημιουργήσει το πρώτο Xbox Stay N' Play "boutique hotel" στις εγκαταστάσεις του οποίου οι Αυστραλοί gamers θα έχουν πρόσβαση στο Xbox One X και στους νέους τίτλους που το συνοδεύουν, λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.  Το Xbox Stay N' Play ανοίγει τις πόρτες του από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με τέσσερις gaming-themed σουίτες, η διακόσμηση των οποίων βασίζεται με τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους τίτλους της νέας κονσόλας - όπως το Forza Motorsport 7, το Assassin's Creed Origins και το Minecraft. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν check-in χρησιμοποιώντας το προσωπικό τους Xbox gamertag (ή να δημιουργήσουν ένα νέο στο lobby του ξενοδοχείου), προκειμένου να απολαύσουν παροχές, όπως:
    • Μια ιδιωτική σουίτα για εκείνους και τους φίλους τους, για ολονύχτιο Xbox One X gaming πριν από το επίσημο λανσάρισμα
    • 4K HDR τηλεοράσεις για υψηλή ποιότητα εικόνας και ομαλότερη εμπειρία gameplay
    • Dolby Atmos ακουστικά για κρυστάλλινο ήχο κινηματογραφικής ποιότητας
    • Μεγάλη γκάμα επιλογών από Xbox One X Enhanced Games
    Οι κρατήσεις ακολουθούν μία "First Come. First Served" φιλοσοφία, με check-in στις 8 μ.μ. και check-out το επόμενο πρωί στις 8 π.μ., ωστόσο, οι σουίτες είναι διαθέσιμες προς χρήση και κατά τη διάρκεια της ημέρας - με 2ωρες κρατήσεις. Το Xbox One X, η ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο, είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Plaisio.gr και η διαθεσιμότητα ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου.