Xbox & Chill: Τιμή & ημερομηνίες διάθεσης για το Xbox Series X Mini Fridge!

    Ο Aaron Greenberg (General Manager, Xbox Games Marketing) έδωσε στη δημοσιότητα την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης αλλά και την ημερομηνία έναρξης για τις προπαραγγελίες του πολυαναμενόμενου Xbox…

    XBXMF-RealeaseDate-Main
    Ο Aaron Greenberg (General Manager, Xbox Games Marketing) έδωσε στη δημοσιότητα την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης αλλά και την ημερομηνία έναρξης για τις προπαραγγελίες του πολυαναμενόμενου Xbox Series X Mini Fridge! 
    Το μίνι ψυγείο Xbox Series X - η δημιουργία του οποίου αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τη βρετανική Ukonic - έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Xbox & Bethesda Games Showcase τον περασμένο Ιούλιο και κέρδισε τις καρδιές των απανταχού gamers (κάπου βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι θέλεις κι εσύ ένα). Σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα της Microsoft οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν στις 19 Οκτωβρίου, ενώ από τον Δεκέμβριο η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε διάφορά ηλεκτρονικά (Xbox Gear Shop, Target) αλλά και φυσικά καταστήματα - Target (US), GAME (UK), Game Stop EU για Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ολλανδία και Πολωνία, Micromania (FR) και Toynk (μέσω Amazon) - έναντι 89,99£, 99,00€ και 99,99$. Με LEDs και σχεδίαση που παραπέμπουν στην πραγματική κονσόλα, θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 κουτάκια αναψυκτικού, θα ενσωματώνει μία εμπρόσθια θύρα USB για τη φόρτιση συσκευών και θα συνοδεύεται από έναν on-the-go αντάπτορα τροφοδοσίας (DC). Δεν βλέπουμε πουθενά την Ελλάδα [sad], ωστόσο η αμερικανική εταιρεία δεσμεύτηκε πως σκοπεύει να διαθέσει μελλοντικά το Xbox Series X Mini Fridge σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές (εν αναμονή κανονιστικών εγκρίσεων και περιορισμών ανά αγορά). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!