Victorage Gaming Chairs: Ο «Θρόνος» του νικητή!

    Με περισσότερα από 20 χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή μηχανισμών ακριβείας και καθισμάτων υψηλών προδιαγραφών, οι καρέκλες της Victorage έρχονται για να αναβαθμίσουν την gaming εμπειρία σου! Με…

    3603113
    Με περισσότερα από 20 χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή μηχανισμών ακριβείας και καθισμάτων υψηλών προδιαγραφών, οι καρέκλες της Victorage έρχονται για να αναβαθμίσουν την gaming εμπειρία σου! Με το σύνθημα «Dream. Sincerity. Craftsmanship.» Και ενσωματώνοντας την τεχνολογία καθισμάτων Benz S-class, οι σχεδιαστές της αμερικανικής εταιρείας συνδυάζουν τη δημιουργικότητα με την καινοτομία, σχεδιάζοντας μοναδικά προϊόντα με υλικά υψηλής ποιότητας. [gallery columns="5" link="file" ids="63637,63638,63639,63640,63641"] Το «όνειρο» (Dream) απεικονίζει την αφοσίωση και την επιμονή που συναντάμε στην αρένα των esports, δείχνοντας σεβασμό προς τους παίκτες αλλά και προς τους εαυτούς τους, σε ό,τι αφορά τα τέλεια «αριστουργήματά» τους. Η «ειλικρίνεια» (Sincerity) εκπροσωπεί την user-oriented δέσμευση της εταιρείας προς το χρήστη και τις εξελισσόμενες ανάγκες του για άνεση και αντοχή, προσφέροντας ακόμα καλύτερες, ακόμα πιο άνετες προτάσεις. Και τέλος, η «δεξιοτεχνία» (Craftsmanship) αντιπροσωπεύει τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και τη συνεχή αναζήτηση για άνεση και απόδοση. Με τεχνολογία αιχμής και εξειδίκευση στην κατασκευή καθισμάτων αυτοκινήτου, η Victorage δημιουργεί μια νέα εποχή στο gaming, με προτάσες που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε παίκτη:
    • Με εργονομικό σχεδιασμό, για στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ώστε όσες ώρες και αν παίζεις θα είσαι συγκεντρωμένος στη «μάχη».
    • Με τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας, αδιάβροχη προστασία και αφρός μνήμης που προσαρμόζεται και στηρίζει ιδανικά το σώμα.
    • Με ρυθμιζόμενο ύψος και κλιση, για να βρεις την θέση που σε βολεύει (ρυθμιση τύπου bucket, σαν να βρίσκεσαι σε ένα αγωνιστικό αμάξι).
    Ο συνδυασμός χαλύβδινου πλαισίου και κρύου αφρού (Cold Foam) υψηλής πυκνότητας διασφαλίζει την άνεση του καθίσματος, για να σε ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο με χαρακτηριστική άνεση! Οι Gaming Chairs της Victorage αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο και στο Plaisio.gr!