Trick-or-treat: Δωρεάν το Among the Sleep - Enhanced Edition!

    Στο πνεύμα των ημερών (πλησιάζει Χαλογουίν αφού) το Epic Games Store αποφάσισε αντί για γλυκά να «κεράσει» ένα FPS horror adventure! Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου και χωρίς καμία επιπλέον…

    Among-The-Sleep-Main
    Στο πνεύμα των ημερών (πλησιάζει Χαλογουίν αφού) το Epic Games Store αποφάσισε αντί για γλυκά να «κεράσει» ένα FPS horror adventure!
    Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση θα μπορείτε να ρίξετε στο καλάθι σας το βραβευμένο Among the Sleep - Enhanced Edition (Windows/macOS) της νορβηγικής Krillbite Studio. Σε αυτό αναλαμβάνουμε τον έλεγχο ενός δίχρονου παιδιού, το οποίο βρίσκεται παγιδευμένο σε έναν παράξενο εφιάλτη και αναζητά τη μητέρα του. Ο τίτλος προσφέρεται για πολύωρη εξερεύνηση, καθώς ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής μας προσπαθεί να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του. Σκοτεινά δωμάτια, παράξενοι ήχοι, περίεργες σκιές, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα... Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο επόμενος δωρεάν τίτλος, το εφιαλτικό horror/puzzle adventure DARQ: Complete Edition (Windows) της Unfold Games, το οποίo θα διατεθεί από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάτε, στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ήδη ξεκινήσει Halloween Sale με δημοφιλή παιχνίδια τρόμου σε αρκετά χαμηλές τιμές (έως και 75%). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!