To Minecraft έρχεται στο Xbox Game Pass για PC

    Σύμφωνα με ανάρτηση της Megan Spurr (Xbox Game Pass Community Lead) το Minecraft προστίθεται - επιτέλους - στο Game Pass για PC από τις 2 Νοεμβρίου! Ο ερχομός του δημοφιλούς sandbox construction…

    Minecraft_PC_Main
    Σύμφωνα με ανάρτηση της Megan Spurr (Xbox Game Pass Community Lead) το Minecraft προστίθεται - επιτέλους - στο Game Pass για PC από τις 2 Νοεμβρίου!
    Ο ερχομός του δημοφιλούς sandbox construction video game στα Windows 10 και Windows 11 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Minecraft Live, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου. Με cross-play διαθέσιμο για κονσόλες και PC, οι φανατικοί 3D builders (σύμφωνα με την γερμανική Statista υπάρχουν 140 εκατ. ενεργοί λογαριασμοί παγκοσμίως) θα μπορούν για αποκτήσουν για πρώτη φορά πρόσβαση στις Java και Bedrock Editions, επιλέγοντας την έκδοση που επιθυμούν από τον ενοποιημένο Minecraft Launcher. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!