To Alien: Isolation έρχεται σε iOS/Android στις 16 Δεκεμβρίου!

    Δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Alien, θα βρεθείς να ταξιδεύεις στον συνεχώς μεταβαλλόμενο, απομονωμένο κόσμο του Sevastopol Station μαζί με ένα αμείλικτο, απρόβλεπτο εξωγήινο πλάσμα και…

    Δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Alien, θα βρεθείς να ταξιδεύεις στον συνεχώς μεταβαλλόμενο, απομονωμένο κόσμο του Sevastopol Station μαζί με ένα αμείλικτο, απρόβλεπτο εξωγήινο πλάσμα και μοναδικό σου «σύμμαχο» μία συσκευή εντοπισμού. Καλώς όρισες στο Alien: Isolation!
    Άλλος ένας δυνατός τίτλος, τη μεταφορά του οποίου έχει αναλάβει για άλλη μία φορά η Feral Interactive (γνωστή από τις συνεργασίες της με εταιρείες όπως η Square Enix, η 2K Games, η Sega, η Warner Bros. Interactive Entertainment και η Codemasters), λανσάρεται για συσκευές iOS/Android στις 16 Δεκεμβρίου. Η ομάδα ανάπτυξης της βρετανική εταιρείας. η οποία ήταν υπέυθυνη και για μεταφορά του παιχνιδιού στο Nintendo Switch, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στο ακέραιο τα γραφικά, τη συναρπαστική αφήγηση και την τρομακτική ατμόσφαιρα του βραβευμένου Sci-Fi τίτλου της Creative Assembly, αναπροσαρμόζοντας το χειρισμό για οθόνες αφής και προσθέτοντας υποστήριξη για εξωτερικά χειριστήρια. [caption id="attachment_50365" align="alignnone" width="800"] Photo Credit: © 2021 20th Century Studios, Feral Interactive[/caption] Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις, ο τίτλος απαιτεί iOS 14.8 ή μεταγενέστερο και Android 10 ή μεταγενέστερο, καθώς και 11GB ελεύθερου αποθ. χώρου (για την εγκατάσταση απαιτούνται τουλάχιστον 22GB ελεύθερου αποθ. χώρου), ενώ στην τιμή των 15 ευρώ περιλαμβάνονται και τα επτά DLCs του. Η πλοκή του Alien: Isolation εκτυλίσσεται 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του Alien, όπου η Amanda Ripley - κόρη της Ellen Ripley και ηρωίδα του παιχνιδιού - ξεκινά μια απέλπιδα αποστολή για να αποκαλύψει την αλήθεια για την εξαφάνιση της μητέρας της. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!