Tame a World Gone Wild | Νέο CG Trailer για το WILD HEARTS™

    Τιθάσευσε αρχαία τεχνολογία για να κυνηγήσεις τεράστια πλάσματα σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία! Αναπτυγμένο από την Omega Force, το ιαπωνικό στούντιο πίσω από τη σειρά…

    Τιθάσευσε αρχαία τεχνολογία για να κυνηγήσεις τεράστια πλάσματα σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία!
    Αναπτυγμένο από την Omega Force, το ιαπωνικό στούντιο πίσω από τη σειρά Dynasty Warriors, σε συνεργασία με την EA Originals, το WILD HEARTS™ είναι μια μοναδική εκδοχή στα παιχνίδια κυνηγιού, όπου η τεχνολογία σου δίνει καλύτερες πιθανότητες κόντρα σε τρομακτικά πλάσματα μπολιασμένα με τη φοβερή δύναμη της ίδιας της φύσης. Τα Kemono είναι γιγάντια θηρία που έχουν γίνει «ένα» με το περιβάλλον τους, τόσο όμορφα και θανατηφόρα όσο η ίδια η φύση. Από τότε που δημιουργήθηκε το χωριό Minato, οι κάτοικοί του ζουν με τον φόβο τους: στα πυκνά δάση είναι άγρια ​​σαν την πυρκαγιά και στα λιβάδια είναι ασταμάτητα σαν την παλίρροια. Μόνο με την κατάκτηση μίας μυστηριώδους αρχαίας τεχνολογίας θα μπορούν να αντεπιτεθούν. Βίωσε τέσσερις κυνηγότοπους βάσει εποχών - με κάθε περιοχή να έχει τα δικά της πανέμορφα τοπία και τους κινδύνους της. Δημιούργησε τον χαρακτήρα σου, έπειτα μάζεψε υλικά από κάθε κυνήγι και απόκτησε μεγάλη γκάμα πανοπλιών και όπλων για να κατατροπώσεις μεγαλύτερα κτήνη. Όσο περισσότερο κυνηγάς, τόσο προχωράς. Προπαραγγείλτε το WILD HEARTS™ στο plaisio.gr για PlayStation®5 και Xbox Series X|S και παίξε μόνος ή με τους φίλους σου! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!