State of Play 30/5/2024: Όλες οι ανακοινώσεις!

    Από το διαστρικό χώρο μέχρι την φεουδαρχική Ιαπωνία και από τις αχανείς εκτάσεις του Monster Hunter μέχρι το Silent Hill, το State of Play είχε κάτι για όλους!

    State of play key visual

    To State of Play της Sony για το PlayStation, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα στις 30/5/2024, μας έδωσε μια εκπληκτική ματιά για τις επερχόμενες κυκλοφορίες. Κάποια ήταν ήδη γνωστά, είτε από ανακοινώσεις είτε απο φήμες. Όλα όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και μάλιστα, πολλά από αυτά, πολυαναμενόμενα!

     

    Ας τα δούμε αναλυτικά!

    Astro Bot

    Astrobot key visual where the robot is circled with various characters and objects from the game

     

    Ο σταρ της βραδιάς δεν ήταν άλλος από το ρομποτάκι της Team Asobi! Το Astro Bot το γνωρίσαμε μέσω του PSVR, αλλά αγαπήθηκε παράφορα ως ο pack-in δωρεάν τίτλος του PlayStation 5, ο οποίος αποτελεί και tech-demo για το Dual Sense. Πλέον ο τρισχαριτωμένο ρομποτικό φιλαράκι αποκτά την δικιά του περιπέτεια, που τον ταξιδεύει σε διάφορους γαλαξίες για να βρει το crew του. Πάνω από 80 πίστες και άπειρες ώρες διασκέδασης περιμένουν τους παίκτες, όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου!

    Concord

    Concord Key Visual where four of the main characters pose with their guns

     

    Στο άνοιγμα του State of  Play, πήραμε μια γεύση από το gameplay του sci-fi multiplayer FPS ονόματι Concord. Πρόκειται για ένα 5v5 team-based shooter στο οποίο οι παίκτες παίζουν ως ομάδες freegunners και αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες. Το παιχνίδι φτιάχνεται από την Firewald Studios που προσαρτήθηκε στην Sony Interactive Entertainment τον Απρίλιο του 2023.

    Το Concord κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου, ενώ θα υπάρξει closed beta test κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο.

    Silent Hill 2

    Silent Hil 2 Key Visuals with the logo in the middle, Maria's face at the top and james holding a gun at the bottom with the city as backdrop

     

    Όχι ένα αλλά δύο trailers εμφανίστηκαν για το remake του κλασσικού και αγαπημένου Silent Hill 2. Στο ένα μάλιστα εμφανίζεται ένας βασικός χαρακτήρας για την ιστορία: η Angela. Το παιχνίδι έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Οκτωβρίου 2024!

    God of War Ragnarök

    Kratos attacking a thrall with chains of Olympus in a swirling motion

     

    O Kratos λύνει τις διαφορές του με τις θεότητες της σκανδιναβικής μυθολογίας και φέρνει τις επικές μάχες στο PC! Στις 19 Σεπτέμβρη ετοιμαστείτε για ζήσετε το επικό ταξίδι του Κράτου και του Ατρέα με υποστήριξη Nvidia DLSS, IntelXESS και AMD FSR, υποστήριξη για ultra-wide screen και άλλα καλούδια. Μαζί περιλαμβάνεται το DLC Valhalla και για οι χρήστες PC έχουν πρόσβαση στο Risen Snow Tunic για τον Ατρέα.

    Path of Exile 2

    Path of exiles 2 visual with a deity towering over land

     

    Το πολυαναμενόμενο action RPG νέας γενιάς θα έχει early access μέσα στο 2024 και στο PlayStation 5 θα προσφέρει τοπικό multiplayer!

    Monster Hunter Wilds

    Monster Hunter Wilds key visual with characters overlooking a valley

     

    Δεν γίνεται PlayStation χωρίς Monster Hunter! Το Monster Hunter Wilds είναι η ολοκαίνουρια προσθήκη στην σειρά και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τέρατα σε νέο αχανή και ζωντανό κόσμο! Το Monster Hunter Wilds θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

    Marvel Rivals

    Marvel characters in different poses

     

    Αν δεν χορτάσατε team-based PvP shooters, το Marvel Rivals βάζει πινελιά υπερ-ηρώων στο αγαπημένο Genre και καλεί τους παίκτες να κάνουν ομάδες των 6 και να πολεμήσουν με άλλους υπερήρωες. Η closed beta θα λάβει μέρος τον Ιούλιο του 2024!

    Dynasty Warriors Origins

    Dynasty Warriors Origins main character overlooking a valley full of military personnell

     

    Οι μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες μάχες έρχονται στο PlayStation 5 με το Dynasty Warriors: Origins όπου καλείστε να αναδειχτείτε ήρωες σε έναν πόλεμο μεταξύ τριών βασιλείων!

    Ballad Of Antara

    Characters of the game overlooking a giant flower

     

    Ένα νέο, εντυπωσιακό free-to-play action RPG έρχεται από την TripsWorks στο PlayStation και θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 το 2024!

    Infinity Nikki

    Infinity nikki looking happy with many of her dear cute friends

     

    Τα παιχνίδια μόδας και ο ανοιχτός κόσμος των RPG συναντιούνται στο Infinity Nikki. Μαζί με την δίψα για απαράμιλλο στιλ, έρχονται και μαγικές δυνάμεις που απορρέουν από τα διάφορα outfits για να βοηθήσουν την Nikki στο ταξίδι της!

    Where Winds Meet

    The main character of Where Winds meet is taking off a mask while a weapon sits next to him

     

    Πρεμιέρα για το Where Winds Meet που μας μεταφέρει στην αρχαία Kίνα. Πρόκειται για ένα action RPG με επικές μάχες, πολεμικές τέχνες και μυστικισμό που μας διηγείται ιστορίες από το ταραχώδες παρελθόν της Κίνας.

    PSVR2 | Skydance’s Behemoth

    Skydance's Behemoth key visual

     

    Το PSVR2 αποκτά το δικό του high fantasy action adventure. Το Skydance’s Behemoth θα συναρπάσει τους παίκτες με έντονες μάχες, επικά bosses, και γρίφους.

    PSVR2 | Alien: Rogue Incursion

    Alien Rogue Incursion

     

    Το πρώτο δείγμα gameplay από το Alien: Rogue Incursion είναι γεγονός και μας μεταφέρει στον εφιαλτικό κόσμο του ALIEN. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2024.