Starfield: Official Gameplay Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

    Το Starfield είναι το πρώτο νέο σύμπαν των τελευταίων 25 χρόνων από την Bethesda Game Studios, τους βραβευμένους δημιουργούς των The Elder Scrolls V: Skyrim και Fallout 4. Δημιουργήστε οποιονδήποτε…

    STRFLD-XBXGS-BGS-Main
    Το Starfield είναι το πρώτο νέο σύμπαν των τελευταίων 25 χρόνων από την Bethesda Game Studios, τους βραβευμένους δημιουργούς των The Elder Scrolls V: Skyrim και Fallout 4. Δημιουργήστε οποιονδήποτε χαρακτήρα θέλετε και εξερευνήστε με απαράμιλλη ελευθερία καθώς ξεκινάτε ένα επικό ταξίδι με σκοπό να απαντήσετε στο μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας!
    Το «κερασάκι στην τούρτα» του Xbox Games Showcase + Starfield Direct ήταν φυσικά το Official Gameplay Trailer του πολυαναμενόμενου aRPG επόμενης γενιάς της Bethesda Game Studios (Bethesda Softworks), το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά σε Xbox Series X|S και PC στις 6 Σεπτεμβρίου του 2023. Το έτος 2330, η ανθρωπότητα έχει ξεπεράσει τα όρια του ηλιακού μας συστήματος, έχει εποικίσει νέους πλανήτες και ζει ως διαστημικός λαός. Θα ενταχθείτε στο Constellation – την τελευταία ομάδα εξερευνητών του διαστήματος που αναζητούν σπάνια τεχνουργήματα σε όλον τον γαλαξία – και θα περιηγηθείτε στην απεραντοσύνη του διαστήματος στο μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Bethesda Game Studios. Ξεκινήστε το ταξίδι σας προσαρμόζοντας την εμφάνισή σας και αποφασίζοντας το υπόβαθρο και τις ιδιότητες του χαρακτήρα σας. Η επιλογή είναι δική σας. Αποφασίστε ποιος θα είστε και τι θα γίνετε. Περιπλανηθείτε στα αστέρια και εξερευνήστε πάνω από 1000 πλανήτες. Περιηγηθείτε σε πολυσύχναστες πόλεις, εξερευνήστε επικίνδυνες βάσεις και διασχίστε άγρια τοπία. Συναντήστε και στρατολογήστε μια αξέχαστη ομάδα χαρακτήρων και πάρτε μέρος στις περιπέτειες διαφόρων φατριών. Τα  νέα Xbox Wireless Controller – Starfield Limited Edition και το νέο Xbox Wireless Headset - Starfield Limited Edition διαθέσιμα για προπαραγγελία στο plaisio.gr! Πλοηγήστε και κυβερνήστε το διαστημόπλοιο των ονείρων σας. Προσαρμόστε την εμφάνιση του σκάφους στο γούστο σας, τροποποιήστε ζωτικά συστήματα, όπως όπλα και ασπίδες, και αναθέστε σε μέλη του πληρώματος να κερδίσουν μοναδικά μπόνους. Εξερευνήστε τους πόρους των πλανητών που χρειάζονται για να κατασκευάσετε τα πάντα — από φάρμακα και τρόφιμα μέχρι εξοπλισμό και όπλα. Κατασκευάστε φυλάκια και προσλάβετε πλήρωμα για την παθητική εξόρυξη υλικών. Επενδύστε αυτές τις πρώτες ύλες σε ερευνητικά έργα για να ξεκλειδώσετε μοναδικές κατασκευαστικές φόρμουλες. Πως θα τα κάνετε όλα αυτά; Δείτε το αναλυτικότατο Starfield Direct – Gameplay Deep Dive και θα καταλάβετε... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!