SIE: Δωρεάν Multiplayer Weekend για τους κατόχους PS4/PS5!

    Η Sony Interactive Entertainment προσφέρει ένα δωρεάν Online Multiplayer Weekend για οποιονδήποτε τίτλο έχετε στην κατοχή σας και υποστηρίζει κάτι τέτοιο, δίχως ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία…

    PSPlus-Free-WNKD-DEC21-Main
    Η Sony Interactive Entertainment προσφέρει ένα δωρεάν Online Multiplayer Weekend για οποιονδήποτε τίτλο έχετε στην κατοχή σας και υποστηρίζει κάτι τέτοιο, δίχως ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus!
    Αυτό σημαίνει πως από το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου του 2021 (07:01 τοπική), έως και την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου του 2021 (07:59 τοπική), θα μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν online multiplayer σε κονσόλες PS4™ και PS5™, εφόσον βέβαια έχετε ήδη λογαριασμό στο PlayStation™ Network. Παράλληλα, σας υπενθυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα έχουμε και Free Multiplayer Access για το Call of Duty®: Vanguard, που σημαίνει ότι από αυτήν την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου του 2021 (20:00 τοπική) και για τέσσερις ημέρες θα μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς καμία χρέωση ή άλλου είδους περιορισμούς όλο το multiplayer περιεχόμενο του νέου FPS τίτλου της Activision. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!