Release Date Trailer για το The Dark Pictures: The Devil In Me!

    Στο πλαίσιο του The Future Games Show @ gamescom 2022, Bandai Namco και Supermassive Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Release Date Trailer για το 4o κεφάλαιο της ανθολογίας τρόμου The Dark…

    TDPTDIM-RDT-Main
    Στο πλαίσιο του The Future Games Show @ gamescom 2022, Bandai Namco και Supermassive Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Release Date Trailer για το 4o κεφάλαιο της ανθολογίας τρόμου The Dark Pictures. 
    Πέμπτος κατά σειρά τίτλος αυτού του είδους και δεύτερη κυκλοφορία για την Supermassive Games μέσα στη χρονιά (προηγήθηκε το The Quarry με την 2K), το stand-alone branching cinematic horror και φινάλε της πρώτης σεζόν The Devil in Me μεταφέρει τους παίκτες σε ένα μυστηριώδες ξενοδοχείο. Μια ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ λαμβάνει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που τους προσκαλεί σε ένα σύγχρονο αντίγραφο του κατά συρροή δολοφόνου HH Holmes «Murder Castle». Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουν και ακριβώς αυτό που αναζητούν για να κερδίσουν την τόσο απαραίτητη δημόσια προβολή. Το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό σκηνικό για το νέο τους επεισόδιο, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ανακαλύπτουν ότι τους παρακολουθούν – ή ακόμα χειρότερα τους χειραγωγούν – και ξαφνικά διακυβεύονται πολλά περισσότερα απ’ ό,τι νόμιζαν (και σίγουρα δεν αφορούν τα ποσοστά τηλεθέασης). Το The Dark Pictures: The Devil In Me θα γίνει διαθέσιμο για PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 18 Νοεμβρίου του 2022. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ανακοινώσεις από την gamescom 2022! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!