Rebellion Developments: Release Date Trailer για το Sniper Elite 5

    Η Rebellion Developments των Jason και Chris Kingsley έδωσε στη δημοιότητα το Release Date Trailer (άρα και την ημερομηνία κυκλοφορίας) για το νέο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς Sniper Elite!…

    Η Rebellion Developments των Jason και Chris Kingsley έδωσε στη δημοιότητα το Release Date Trailer (άρα και την ημερομηνία κυκλοφορίας) για το νέο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς Sniper Elite!
    Η πλοκή του Sniper Elite 5 μας μεταφέρει στην Γαλλία του 1944 – πριν την απόβαση στην Νορμανδία (D-Day), η οποία αποτελεί την εκκίνηση της προσπάθειας των Συμμάχων να απελευθερώσουν την ηπειρωτική Ευρώπη από την Γερμανική κατοχή κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – καλώντας τους παίκτες να αναλάβουν για άλλη μία φορά το ρόλο του επίλεκτου ελεύθερου σκοπευτή και πράκτορα της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας Επιχειρήσεων Ειδικών Αποστολών (SOE), ανθ/γού Karl Fairburne. [caption id="attachment_75149" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Με την ιδιότητα του ελεύθερου σκοπευτή, συμμετέχοντας σε μία μυστική επιχείρηση των US Rangers με στόχο την αποδυνάμωση των οχυρώσεων των Ναζί στο αποκαλούμενο Τείχος του Ατλαντικού (Atlantikwall) κατά μήκος της ακτής της Βρετάνης, βρισκόνται εγκλωβισμένοι πίσω από τις εχθρικές γραμμές και αναγκαζόνται να προχωρήσουν στην ενδοχώρα, όπου συναντούν τις δυνάμεις της Γαλλικής Αντίστασης. Δείτε εδώ το Release Date Trailer για το Sniper Elite 5 (Rated: Mature 17+) Η εν λόγω συνάντηση οδηγεί στην αποκάλυψη μίας μυστικής επιχείρησης των ναζιστικών στρατευμάτων με την κωδική ονομασία Operation Kraken, η οποία απειλεί να τερματίσει τον πόλεμο πριν καν εισβάλουν οι Σύμμαχοι στην Ευρώπη. [caption id="attachment_75150" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Το Βρετανικό στούντιο ανακοίνωσε πως όσοι προπαραγγείλουν το Sniper Elite 5 θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νεότερη αποστολή του «Target Führer Wolf Mountain Mission», όπου θα κληθούν να διεισδύσουν στην ορεινή παραθεριστική κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ στις Βαυαρικές Αλπεις - το βαριά φυλασσόμενο Berghof. Πέρα από το κανονικό περιεχόμενο της προπαραγγελίας, όσοι προπαραγγείλουν την Deluxe Edition θα λάβουν το ισχυρό πνευματικό πιστόλι P.1938 (ένα πρωτότυπο όπλο των Ειδικών Δυνάμεων) αλλά και το Season Pass του τίτλου, το οποίο περιλαμβάνει 2x Campaign Missions, 2x Weapon Skin Packs, 2x Character Packs και 6x Weapon Packs. [caption id="attachment_75151" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Το Sniper Elite 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One και PC (Steam, Epic Games, Windows Store), ενώ θα είναι διαθέσιμο απ’ την πρώτη ημέρα και μέσω του Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!