PS5™: Νέος slim σχεδιασμός, ίδια καθηλωτική εμπειρία!

    H Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε το λανσάρισμα του φημολογούμενου "PS5™ Slim", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών.

    New PS5 PS5 Digital Slim

    Είσαι έτοιμος για ατελείωτο gaming; Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, ο Sid Shuman (Senior Director, SIE Content Communications) αποκάλυψε τις δύο νέες εκδόσεις του PlayStation® 5 (PS5™ & PS5™ Digital Edition), οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τον Νοέμβριο.

     

    Ενσωματώνοντας τις ίδιες τεχνολογίες με τα τρέχοντα μοντέλα, οι νέες κονσόλες έρχονται με λεπτότερο και πιο μοντέρνο σχεδιασμό (εξού και ο χαρακτηρισμός PS5™ Slim που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο), ωστόσο ο αποθηκευτικός χώρος του συστήματος έχει ανέβει στο 1TB (από 825GB που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμος στους χρήστες).

     

    New PS5 PS5 Digital

     

    Ο όγκος των δύο νέων "PS5™ Slim" μοντέλων είναι μειωμένος κατά 30%, ενώ το βάρος τους έχει μειωθεί κατά 18% και 24% αντίστοιχα (PS5™/PS5™ Digital Edition). Τα καλύμματα πλέον είναι τέσσερα, με το επάνω μέρος να υιοθετεί μία πιο γυαλιστερή εμφάνιση και το κάτω μέρος να παραμένει ματ.

     

    Επίσης, χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό της Sony, όσοι αποκτήσουν το νέο PS5™ Digital και θελήσουν στη συνέχεια να το εφοδιάσουν με έναν οδηγό Ultra HD Blu-ray, θα έχουν τη δυνατότητα να τον αγοράσουν ξεχωριστά, καταβάλλοντας €120 επιπλέον (στην τιμή περιλαμβάνεται και το ειδικό κάλυμμα).

     

    New PS5 Digital Drive

     

    Το rollout των νέων PlayStation® 5 θα ξεκινήσει αυτόν τον Νοέμβριο από τις ΗΠΑ, με τις τιμές λιανικής πώλησης να διαμορφώνονται στα 549,99€ (PS5™) και 449,99€ (PS5™ Digital Edition).

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!