PS5: Νέα εμπειρία πολυμέσων με Apple TV, Disney+, Netflix και πολλά άλλα!

    Εκτός από νέους τίτλους, εντυπωσιακά γραφικά και απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, το PlayStation 5 θα αποτελεί και μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Phil…

    PS5-media-remote
    Εκτός από νέους τίτλους, εντυπωσιακά γραφικά και απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, το PlayStation 5 θα αποτελεί και μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Phil Rosenberg (Head of Global Partner Development and Relations) στο PlayStation Blog. Συγκεκριμένα, ο Rosenberg αποκάλυψε πως η νέα κονσόλα της Sony Interactive Entertainment είναι έτοιμη να αναβαθμίσει την ψυχαγωγία των χρηστών από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερες on-demand υπηρεσίες περιεχομένου και φυσικά, σε gaming livestreams. Το χειριστήριο πολυμέσων (Media Remote) του PlayStation 5 ενσωματώνει τέσσερα ειδικά πλήκτρα, με τα οποία οι χρήστες θα έχουν απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες Disney+, Netflix, Spotify και YouTube, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα entertainment apps* που θα θα υποστηρίζει «at launch» και είναι:
    • Apple TV
    • Disney+
    • Netflix
    • Spotify
    • Twitch
    • YouTube
    Το στέλεχος της SIE αναφέρθηκε στον αποκλειστικό χώρο που προσφέρει το UI της κονσόλας (παράλληλα με την Game Home Screen), ο οποίος θα εμπεριέχει όλες τις εφαρμογές ψυχαγωγίας, επιτρέποντας την άμεση εναλλαγή μεταξύ Game και Media Content. Με την πάροδο του χρόνου, το PlayStation 5 θα αποκτήσει πρόσβαση και σε άλλες υπηρεσίες (Amazon Prime Video, MyCanal, Hulu, Peacock κ.ά.). *Απαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο και λογαριασμός για το PlayStation Network. Οι υπηρεσίες περιεχομένου ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή και δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.