PS VR Spotlight: 7 νέοι τίτλοι έρχονται στο PlayStation VR!

    Για ακόμα μία φορά η Sony Interactive Entertainment μας καλεί να ταξιδέψουμε στο επίκεντρο ενός απίθανου σύμπαντος παιχνιδιών με αποκλειστικούς (και μη) τίτλους PS VR, πάντα με τη βοήθεια του…

    PSVR-Spotlight-030321
    Για ακόμα μία φορά η Sony Interactive Entertainment μας καλεί να ταξιδέψουμε στο επίκεντρο ενός απίθανου σύμπαντος παιχνιδιών με αποκλειστικούς (και μη) τίτλους PS VR, πάντα με τη βοήθεια του PlayStation! Μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας αλλά και με ανάρτηση του Gillen McAllister (Senior Specialist, Content Communications, SIE) στο PlayStation Blog το απόγευμα της Τετάρτης έγινε (απρόσμενα) πιο ενδιαφέρον, με τις ανακοινώσεις του PS VR Spotlight να πέφτουν «straight through» ανά μισάωρο! Συγκεκριμένα, οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν και θα κυκλοφορήσουν για το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony είναι:

    After the Fall

    Από τη Vertigo Games (Arizona Sunshine) έρχεται μια επική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, δράσης και βολών πρώτου προσώπου με έντονο συνεταιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε πλατφόρμες που φέρνει έως και 4 παίκτες αντιμέτωπους με αμείλικτες ορδές και επιβλητικούς αρχηγούς σε μια προσπάθεια να πάρουν πίσω την πόλη. Λος Άντζελες, 2005: έχει περάσει μια γενιά από τότε που τα τρομερά Snowbreed άρχισαν να μολύνουν τις πόλεις μας και να οδηγούν τον πολιτισμό στην κατάρρευση. Εσείς είστε από τους τελευταίους επιζώντες της ανθρωπότητας και αναλαμβάνετε την αποστολή να εξερευνήσετε και να περισώσετε τα απομεινάρια ενός πολιτισμού που πάγωσε σε μια εναλλακτική εκδοχή της δεκαετίας του 1980.

    Zenith: The Last City

    Το Zenith είναι ένα παιχνίδι MMO ανοικτού κόσμου που έρχεται στο PlayStation VR και συνδυάζει τα έντονα γραφικά με το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας. Μπείτε σε μια συγκλονιστική ιστορία, πολλές γενιές μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός που είναι γνωστό ως The Fracture, όπου οι θνητοί μάχονται με τους θεούς, και εμποδίστε την καταστροφή από το να χτυπήσει ξανά. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Essence, της μαγικής ουσίας που διέπει όλα τα ζωντανά πλάσματα, και συγκεντρώστε όλο και μεγαλύτερη ισχύ, ενώ ζείτε την περιπέτεια μαζί με άλλους παίκτες, συναντώντας στην πορεία ένα ενδιαφέρον καστ από υπερασπιστές και κακούς. Χαθείτε σ’ έναν υπέροχο, στιλιζαρισμένο κόσμο φαντασίας - από τις κατάφυτες φυλλωσιές του Amarite Forest, μέχρι την ίδια την υπερ-φουτουριστική πόλη Zenith - τελειοποιήστε το βαθύ σύστημα ταξιδιού και μάχης και εξερευνήστε τις πρωτοποριακές επιλογές προσαρμογής που σας επιτρέπουν να παίξετε με τον δικό σας τρόπο.

    I Expect You to Die 2

    Λοιπόν, Πράκτορα, φαίνεται ότι η οργάνωση Zoraxis άρχισε πάλι τα παλιά της κόλπα με ένα νέο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία. Από εσάς εξαρτάται να ξεσκεπάσετε τα διαβολικά τους σχέδια και να βάλετε ένα τέλος. Δοκιμάστε τις τηλεκινητικές σας ικανότητες και τις δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων, και, για μια ακόμα φορά, ρισκάρετε τη ζωή σας για να λύσετε σατανικά δύσκολους γρίφους και να αποκωδικοποιήσετε μυστικούς κωδικούς σε ολοκαίνουρια και άκρως αλληλεπιδραστικά περιβάλλοντα και τοπία. Περιμένετε να τη βγάλετε καθαρή; Χλωμό το κόβουμε, εμείς περιμένουμε να πεθάνετε!

    Fracked

    Το Fracked είναι ένα παιχνίδι βολών για το PlayStation VR που συνδυάζει απρόσκοπτα πιστολίδι «run-and-cover» με ελεύθερο και ρευστό σκι και αναρρίχηση. Έχετε αποκλειστεί σε μια απομονωμένη ορεινή εγκατάσταση και έχετε τον ρόλο ενός απρόθυμου ήρωα που αναγκάστηκε να γίνει η τελευταία άμυνα ανάμεσα στον πλανήτη και σε μια λεγεώνα υπερδιαστατικών εχθρών. Το παιχνίδι που δημιουργήθηκε από την nDreams (Phantom: Covert Ops) για το PS VR με τα χειριστήρια PlayStation Move, διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα κάλυψης που θα σας επιτρέπει να κρυφοκοιτάζετε πίσω από αντικείμενα του περιβάλλοντος και να παραπλανάτε τους εχθρούς για να εξασφαλίσετε το πλεονέκτημα.

    Song in the Smoke

    Μπείτε στον θανάσιμο, αλλά και υπέροχο κόσμο του Song in the Smoke, μιας καθηλωτικής περιπέτειας επιβίωσης για το PlayStation VR. Βρείτε έναν τρόπο να επιβιώσετε τη νύχτα σε ένα επικίνδυνο δάσος όπου παραμονεύουν πεινασμένα κτήνη. Θα γίνετε επιθετικοί και θα φτιάξετε όπλα για να παλέψετε με τους εχθρούς; Ή θα αμυνθείτε και θα ανάψετε φωτιά για να τους κρατήσετε μακριά; Ή μήπως θα εξερευνήσετε το περιβάλλον σας και θα βρείτε καλύτερο χώρο για να κατασκηνώσετε; Αυτές είναι μερικές από τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε, εάν θέλετε να καταφέρετε να βγάλετε τη νύχτα. Καθώς εξερευνείτε το περιβάλλον, μαθαίνετε τα μυστικά του και πολεμάτε τους θηρευτές του, δεν θα επιβιώσετε απλώς – αλλά θα αρχίσετε να αναπτύσσεστε. Τότε θα μπορείτε να κάνετε σχέδια για να προχωρήσετε προς το μυστηριώδες, γιγάντιο δέντρο που βρίσκεται μακριά, παρακινούμενοι από τα οράματα ενός παράξενου σαμάνου που φαίνεται να κατοικεί σε άλλον κόσμο.

    Doom 3: VR Edition

    Ζήστε το κλασικό παιχνίδι βολών της id Software σε εικονική πραγματικότητα με το DOOM 3: VR Edition. Πάρτε στο χέρι σας το Χειριστήριο στόχευσης, φορέστε το PS VR και μπείτε στις... θωρακισμένες μπότες ενός μοναχικού πεζοναύτη, καθώς πολεμάτε για τη ζωή σας ως ένας από τους λίγους επιζώντες που απέμειναν σε μία εγκατάσταση της UAC, κυριευμένη από δαίμονες. Ανακαλύψτε τα μυστικά των διαβολικών πειραμάτων της UAC και συναντήστε απόκοσμα τέρατα σε κλειστοφοβικά περιβάλλοντα. Χρησιμοποιήστε ένα οπλοστάσιο εμβληματικών (ή και απόκοσμων) όπλων με νέες υφές, σκιάσεις και ηχητικά εφέ καθώς επιβιώνετε ενάντια στις δυνάμεις της Κόλασης σε πάνω από 15 ώρες δράσης που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Το DOOM 3: VR Edition διαθέτει το DOOM 3 και τις επεκτάσεις του, Resurrection of Evil και The Lost Mission, επεξεργασμένα ειδικά για την τεχνολογία του PS VR.

    Winds and Leaves

    Μάθετε να διαβάζετε τα σημάδια των διαφόρων κλιμάτων, αφυπνίστε παλιά ορόσημα και φτιάξτε τα δικά σας δάση σε αυτό το παιχνίδι δημιουργίας χλωρίδας για το PlayStation VR. Έχετε αποκλειστεί σε έναν άγονο τόπο και είστε το μοναδικό ον που μπορεί να ελέγξει την αρχαία τέχνη της δημιουργίας βλάστησης. Ταξιδέψτε κατά μήκος της Στέπας για να ανακαλύψετε τα ορόσημα που στήθηκαν εκεί από περασμένες εποχές. Αποκαλύψτε τα μυστικά τους για να ξεκλειδώσετε νέο εξοπλισμό και να συλλέξετε αρχαίες ποικιλίες σπόρων που βρίσκονται σε αδράνεια. Βρείτε τις τέλειες συνθήκες για να τους φυτέψετε και θα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια μεγαλοπρεπή δέντρα να μεγαλώνουν και να μεταμορφώνουν το τοπίο.