PlayStation® VR2 Unboxing: Επίσημη παρουσίαση από την SIE

    Δες τι περιλαμβάνεται εντός και απόκτησε πληροφορίες για τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του PlayStation® VR2, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη σωστή ρύθμιση και χρήση κατά τη διάρκεια…

    PSVR2-Unboxing-Main
    Δες τι περιλαμβάνεται εντός και απόκτησε πληροφορίες για τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του PlayStation® VR2, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη σωστή ρύθμιση και χρήση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!
    Το κλιπ της Sony Interactive Entertainment μας δείχνει τι περιλαμβάνει η συσκευασία του νέου VR headset, πως προσαρμόζεται σωστά στο κεφάλι του χρήστη αλλά και σε ποιες τροποποιήσεις μπορεί να προβεί, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή και βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια του gameplay. Σε ρόλο «παρουσιάστριας» η Kei Yoneyama, Global Product Strategy & Management της SIE, η επιλογή της οποίας αποδεικνύει πόσο καλύτερο και ευκολότερο στη χρήση είναι το νεότερο μοντέλο για όσους από εμάς φοράμε γυαλιά. Απόκτησε ό,τι χρειάζεσαι για να ζήσεις την εμπειρία του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας επόμενης γενιάς με το PlayStation® VR2 ή βυθίσου απευθείας σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια Horizon, με το ειδικό πακέτο ψηφιακού παιχνιδιού PlayStation® VR2 Horizon Call of the Mountain™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!