PlayStation x UEFA Champions League: Η SIE «παίζει μπαλίτσα»!

    Μια «Dream Team» από εμβληματικούς ήρωες του PlayStation συμμετέχει ενεργά στη συναρπαστική δράση του UEFA Champions League! Με ανάρτησή του στο επίσημο blog της Sony Interactive Entertainment (SIE),…

    SIE-Blog-UCL-Main
    Μια «Dream Team» από εμβληματικούς ήρωες του PlayStation συμμετέχει ενεργά στη συναρπαστική δράση του UEFA Champions League!
    Με ανάρτησή του στο επίσημο blog της Sony Interactive Entertainment (SIE), ο Jill Erb (Senior Director, Marketing Partnerships, Activations & Events) αναφέρθηκε στις μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που έχει βιώσει η εταιρεία του (ως επίσημος χορηγός του Champions League) κατά τη διάρκεια της 24ετούς συνεργασίας της με την UEFA, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό κλιπ, στο οποίο πρωταγωνιστούν χαρακτήρες από τα πλέον γνωστά και αγαπημένα franchises του PlayStation. Ξεπροβάλοντας στον αγωνιστικό χώρο από τη φυσούνα, Kratos και Atreus δείχνουν να ηγούνται της ομάδας ενώ οι Ratchet και Clank παρέχουν βοήθεια ως ιατρικό προσωπικό, μεταφέροντας έναν τραυματισμένο παίκτη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Horizon - Aloy - χρησιμοποιεί το Focus για αναπτύξει το σύστημα της ομάδας, καθώς ο Nathan Drake αναζητά την καλύτερη θέση του γηπέδου (FYI, την βρίσκει). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!