PlayStation Showcase 2021: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση!

    Με τους Jim Ryan (Global CEO & President, Sony Interactive Entertainment) και Hermen Hulst (Head of Playstation Studios) να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην 42λεπτη ψηφιακή παρουσίαση της Sony…

    god-of-war-ragnarok-cast-character-models-brok-sindri
    Με τους Jim Ryan (Global CEO & President, Sony Interactive Entertainment) και Hermen Hulst (Head of Playstation Studios) να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην 42λεπτη ψηφιακή παρουσίαση της Sony Interactive Entertainment, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ορισμένους από τους μεγαλύτερους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο το PS5 - από τα PlayStation Studios και μερικούς από τους πιο ευφάνταστους δημιουργούς του κλάδου! Υπήρχαν κάποιες αξιοσημείωτες «απουσίες» (η Sony δεν ανέφερε τίποτα για την επόμενη γενιά του PlayStation VR), ωστόσο καταφέραμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμνεο God of War: Ragnarök της Santa Monica Studio, στο Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games και στο remake του Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) των Aspyr/Lucasfilm Games. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως το Marvel's Wolverine, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η... ασταμάτητη Insomniac Games. Ας ρίξουμε μία ματιά στις σημαντικότερες ανακοινώσεις του PlayStation Showcase 2021 (Mature 17+):

    Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

    Έχοντας αρχικά αναπτυχθεί από τις BioWare/LucasArts (2003) για Xbox και Microsoft Windows, το Star Wars RPG Knights of the Old Republic δέχεται next-gen remake για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει το στούντιο της αμερικανικής Aspyr Media (Jedi Outcast, Star Wars: Republic Commandos, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Sid Meier's Civilization, Borderlands, SimCity) και κατά το λανσάρισμά του θα γίνει διαθέσιμο για PC και PS5 (timed-exclusive). Στο Teaser Trailer βλέπουμε τον Darth Revan να ανάβει το φωτόσπαθό του... και αυτό αρκεί!

    Marvel's Spider-Man 2 & Marvel's Wolverine

    Το στούντιο που δημιούργησε το Marvel’s Spider-Man, η αμερικανική Insomniac Games, είχε πολλά να μοιραστεί, μιας και οι developers της δεν εργάζονται μόνο στο σίκουελ τους εξαιρετικά επιτυχημένου τίτλου - το οποίο αναμένεται το 2023 και ετοιμάζεται να φέρει τον Venom στις οθόνες μας - αλλά και σε ένα νέο superhero game από το σύμπαν των X-Men, με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Wolverine.

    God Of War: Ragnarök

    Έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά η συνέχεια του καταξιωμένου God of War (2018) διαθέτει πλέον το δικό της εντυπωσιακό Reveal Trailer και εμείς μία πρώτη εικόνα για το τι ετοιμάζουν οι Kratos και Atreus! [gallery columns="4" ids="71551,71552,71553,71554,71555,71556,71557,71559"]

    Tiny Tina's Wonderlands | Gameplay Reveal Trailer

    Το φανταστικό spin-off του Borderlands, Tiny Tina's Wonderlands, κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου του 2022 και το Gameplay Reveal Trailer μας δίνει μία γεύση από το gameplay, τους χαρακτήρες, τα όπλα, τους μοναδικούς εχθρούς και πολλά άλλα.

    Forspoken

    Στο Forspoken αναλαμβάνουμε το ρόλο της Frey Holland (την οποία υποδύεται η Ella Balinska), μιας συνηθισμένης νεαρής γυναίκας που ανακαλύπτει πως διαθέτει μαγικές δυνάμεις, τις οποίες θα πρέπει να «χαλιναγωγήσει» προκειμένου να επιβιώσει στον εκπληκτικά όμορφο αλλά θανατηφόρο κόσμο που ακούει στο όνομα Athia. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022.

    Alan Wake Remastered | Announce Trailer

    Το Alan Wake Remastered απόκτησε Announce Trailer και εμείς μία πρώτη εικόνα από τη βελτιστοποιημένη έκδοση της φινλανδικής Remedy Entertainment.

    Grand Theft Auto V & Grand Theft Auto Online

    Μπείτε στις ζωές τριών πολύ διαφορετικών εγκληματιών, του Michael, του Franklin και του Trevor, καθώς ρισκάρουν τα πάντα σε μια σειρά δύσκολων και επικίνδυνων ληστειών που μπορούν να τους αποκαταστήσουν για μια ζωή. Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο του Los Santos και της Blaine County στην απόλυτη εμπειρία του Grand Theft Auto V της Rockstar Games και το συνεχώς εξελισσόμενο GTA Online. Ανανεωμένο και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022 (με έξτρα περιεχόμενο για τα μέλη του PlayStation Plus).

    Ghostwire: Tokyo | "Hannya" Official Gameplay Trailer

    Το Τόκιο έχει κατακλυστεί από θανάσιμες υπερφυσικές δυνάμεις, που έφερε ένας σκοτεινός προφήτης, προκαλώντας την εξαφάνιση του 99% του πληθυσμού της πόλης μέσα σε μια στιγμή. Φτιάξτε και αναβαθμίστε ένα πανίσχυρο οπλοστάσιο από φασματικές ικανότητες, καθώς πολεμάτε για να σώσετε ό,τι πιο αγαπημένο έχετε και να ξετυλίξετε το σκοτεινό μυστήριο πίσω από τις μαζικές εξαφανίσεις. Το Ghostwire: Tokyo θα κυκλοφορήσει για PS5 και PC την άνοιξη του 2022.

    Kid A Mnesia Exhibition | Teaser Trailer

    Οι Radiohead συνεργάζονται με την Epic Games για τη δημιουργία ενός τίτλου που περιγράφεται ως «ένα αναποδογυρισμένο ψηφιακό/αναλογικό σύμπαν που δημιουργήθηκε από το πρωτότυπο έργο τέχνης και ήχου του Thom Yorke και του Stanley Donwood από τον Nigel Godrich, το οποίο μνημονεύει την ενηλικίωση των δίσκων των Radiohead, Kid A και Amnesiac». Ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε. Για τον Νοέμβριο του 2021 η συγκεκριμένη κυκλοφορία.

    Uncharted: Legacy of Thieves Collection

    Τα δύο πιο πρόσφατοι τίτλοι του UNCHARTED, τα A Thief’s End και Lost Legacy «πακετάρονται» από την Naughty Dog σε ένα Remastered Bundle και έρχονται σε PS5 αλλά και Windows PC (!) στις αρχές του επόμενου έτους. Εξαιρετικά νέα, εξαιρετικά παιχνίδια.

    Gran Turismo 7

    Αν αγωνίζεστε για πρωταθλητισμό ή για διασκέδαση, αν είστε συλλέκτες, αν πειράζετε ρυθμίσεις, αν είστε σχεδιαστές ή φωτογράφοι, θα βρείτε τον τύπο σας με την τεράστια συλλογή λειτουργιών του παιχνιδιού, που περιλαμβάνουν πολλά αγαπημένα, όπως GT Campaign, Arcade και Driving School. Με την επαναφορά της θρυλικής Λειτουργίας Εξομοιωτή GT, αγοράζετε, ρυθμίζετε, αγωνίζεστε και πουλάτε μέσα από μια απολαυστική καμπάνια ενός παίκτη, καθώς ξεκλειδώνετε νέα αυτοκίνητα και προκλήσεις. Κι αν σας αρέσει να τα βάζετε με άλλους, βελτιώστε τις ικανότητές σας και αγωνιστείτε στη Λειτουργία GT Sport. Με πάνω από 420 αυτοκίνητα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα στα Brand Central και Used Car Dealership, το Gran Turismo 7 αναβιώνει την εικόνα και την αίσθηση τόσο κλασικών μοντέλων όσο και supercar αιχμής με αξεπέραστη λεπτομέρεια. Κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική συμπεριφορά και μοναδική αίσθηση, καθώς οδηγείτε στις 90 και πλέον πίστες, μεταξύ αυτών και σε κλασικές πίστες από την ιστορία του GT, σε δυναμικές καιρικές συνθήκες. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο πόνημα των Polyphony Digital και Sony Interactive Entertainment ορίζεται η 4η Μαρτίου του 2022 - και τους ευχόμαστε να πετύχουν το στόχο τους.

    Marvel's Guardians of the Galaxy

    Ένα εξωπραγματικό action/adventure από τις Square Enix/Eidos-Montréal: βάλτε μπρος τις τζετ μπότες του Star Lord για μια ανεπανάληπτη βόλτα στο σύμπαν, σε αυτό το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας τρίτου προσώπου, μιας ολοκαίνουριας εκδοχής του Marvel’s Guardians of the Galaxy. Με τους απρόβλεπτους Guardians στο πλευρό σας, χαράξτε την πορεία σας μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις, με τους αυθεντικούς και εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel να παλεύουν για τη μοίρα του σύμπαντος. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με κλασικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 και απίθανα, αυθεντικά κομμάτια. Θα τα καταφέρετε. Μάλλον. Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου του 2021 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC)

    Rainbow Six Extraction | Story Trailer

    Οι επίλεκτοι Πράκτορες του Rainbow Six πλέον ενώνονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό: μια πολύ θανάσιμη εξωγήινη απειλή - γνωστή ως Archaeans. Καμιά επιδρομή δεν είναι η ίδια σε αυτό το έντονο παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου για 3 παίκτες που θα παίξετε πολλές φορές. Θα βρείτε μεγαλύτερες ανταμοιβές εάν εισβάλλετε στη ζώνη περιορισμού – αλλά εκεί υπάρχει και μεγαλύτερο ρίσκο. Πρέπει να βγείτε ζωντανοί για να πάρετε τα λάφυρά σας. Γνώση, συνεργασία και μια τακτική προσέγγιση είναι τα καλύτερά σας όπλα ενάντια στη θανάσιμη απειλή. Βελτιστοποιημένο για το PlayStation 5 με ανάλυση 4K @ 60FPS, πλήρη υποστήριξη HDR, απτική ανατροφοδότηση, adaptive triggers και ελάχιστους χρόνους φόρτωσης χρησιμοποιώντας τον SSD υψηλής ταχύτητας της νέας κονσόλας. Κυκλοφορεί στις αρχές του 2022.

    Bloodhunt | World Premiere Trailer

    Μια φοβερή προδοσία προκάλεσε πόλεμο μεταξύ των βαμπίρ, τα οποία παράλληλα στοχοποιούνται για εξόντωση από μια μυστική κοινωνία γνωστή και ως «Entity». Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όπλα αλλά και τις υπερφυσικές τους δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν και να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους, επαναφέροντας το Masquerade. Η πλοκή του Vampire: The Masquerade - Bloodhunt (Sharkmob/Paradox Interactive) εκτυλίσσεται στους μεσαιωνικού τύπου δρόμους της Παλιάς Πόλης της Πράγας, ενώ σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης ο τίτλος δεν ενσωματώνει pay-to-win μηχανισμούς ή άλλες εξαγοράσιμες αναβαθμίσεις.

    Project EVE | First Trailer

    Η SHIFT UP Corporation ιδρύθηκε το 2013 από το διάσημο εικονογράφο Hyung-tae Kim - γνωστό για τη δουλειά του στη σειρά Magna Carta, στο The War of Genesis III και στο Blade & Soul. Το Project EVE αποτελεί τον πρώτο «new-gen single player AAA console» τίτλο της εταιρείας, η οποία μέχρι σήμερα έχει λανσάρει τo mobile third-person-shooter NIKKE: The Goddess of Victory και το mobile gacha/narrative RGP Destiny Child’s. Πρόκειται για ένα sci-fi action/adventure η αισθητική του οποίου θυμίζει έντονα NieR: Automata και Devil May Cry. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, η σχεδόν κατεστραμμένη Γη δέχεται επίθεση από άγνωστες εχθρικές οντότητες. Κραδαίνοντας ένα τεράστιο ξίφος, η εντυπωσιακή EVE προσπαθεί να σώσει τον κόσμο, αντιμετωπίζοντας εκατοντάδες απόκοσμα πλάσματα και αποφεύγοντας με περίτεχνες τακτικές τα χτυπήματα τους. Στο πλευρό της, ρομποτικοί βοηθοί και άλλοι πολεμιστές.

    Tchia | Tropical Adventure Trailer

    Εμπνευσμένο από τη Νέα Καληδονία, το Tchia αποτελεί μία «physics-driven sandbox» τροπική περιπέτεια: ανεβείτε, γλιστρήστε, κολυμπήστε και ταξιδέψτε με το σκάφος σας σε ένα όμορφο αρχιπέλαγος. Χρησιμοποιήστε το χάρισμα του Soul Jumping για να αναλάβετε τον έλεγχο οποιουδήποτε ζώου ή αντικειμένου μπορείτε να βρείτε και συνθέστε αγαπημένα μουσικά κομμάτια με το ukulele σας. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2022.

    PlayStation Showcase 2021 | Post-Show Interview

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το Post-Show Interview του PlayStation Showcase 2021, με τους Sid Shuman (Global Content Communication, PlayStation), Hermen Hulst (Head of Playstation Studios), Eric Williams (God of War Director, Santa Monica Studio), Cory Barlog (Studio Creative Director, Santa Monica Studio) και Ryan Treadwell (Lead Producer, Aspyr): Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!