Ozzy Osbourne: Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» παίζει PS VR2!

    Η μετακόμιση του ζεύγους Osbourne στην Αγγλία μάλλον θα καθυστερήσει, μιας και ο θρύλος της μέταλ σκηνής ανακάλυψε ότι έχει στην κατοχή του ένα PlayStation® VR2! To νέο διαφημιστικό σποτ για το…

    332202909_941851430517236_4964173520448357907_n
    Η μετακόμιση του ζεύγους Osbourne στην Αγγλία μάλλον θα καθυστερήσει, μιας και ο θρύλος της μέταλ σκηνής ανακάλυψε ότι έχει στην κατοχή του ένα PlayStation® VR2!
    To νέο διαφημιστικό σποτ για το ολοκαίνουριο VR headset του PlayStation® 5 μας μεταφέρει στο σπίτι του Ozzy Osbourne, όπου ο Βρετανός τραγουδιστής βοηθάει (not) τη σύζυγο και μάνατζερ του, Sharon, να πακετάρει για την επικείμενη μετακόμιση. Ανάμεσα στις κούτες ανακαλύπτει ένα PlayStation® VR2 και μέσα σε λίγα λεπτά απολαμβάνει ένα ταξίδι στον κόσμο του Horizon Call of the Mountain™. Ο αρκετά «ενημερωμένος» Ozzy καθηλώνεται από τα εντυπωσιακά γραφικά και τις καινοτόμες δυνατότητες των νέων χειριστηρίων Sense™, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους νέους εχθρούς της Aloy και αρχίζει τα... μπινελίκια! Οι τρομερές μηχανές δεν έχουν καμία ελπίδα... ούτε και η Sharon. Δραπέτευσε σε κόσμους που φαντάζουν αληθινοί, καθώς το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητα κάνει ένα τεράστιο άλμα μπροστά! [caption id="attachment_95884" align="alignnone" width="1080"] © 2023 Sony Interactive Entertainment[/caption] Βίωσε την επόμενη γενιά παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας με καθηλωτικά γραφικά σε 4K HDR, παιχνίδια καθοριστικά για το είδος τους και μοναδική αίσθηση από τα καινοτόμα σετ κεφαλής PlayStation® VR2 και τα χειριστήρια VR2 Sense™. Το PlayStation® VR2 και το PlayStation® VR2 Horizon Call of the Mountain™ έρχονται στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!