Opening Night Live 2022 | Τι μας επιφυλάσσει η παρουσίαση του Geoff Keighley

    Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Καναδός δημοσιογράφος Geoff Keighley προχώρησε σε νέες διευκρινίσεις σχετικά το καθιερωμένο Opening Night Live (ONL) της gamescom 2022 - η οποία μετά…

    ONL-GC22-Main
    Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Καναδός δημοσιογράφος Geoff Keighley προχώρησε σε νέες διευκρινίσεις σχετικά το καθιερωμένο Opening Night Live (ONL) της gamescom 2022 - η οποία μετά από δύο χρόνια επιστρέφει ανανεωμένη και με δυνατότητα φυσικής παρουσίας.
    Ο εμπνευστής των The Game Awards και Summer Game Fest αποκάλυψε πως το «εναρκτήριο λάκτισμα» της φετινής έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου (21.00 τοπική), θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα φιλοξενήσει αρκετούς τυχερούς θεατές (απαιτείται η προμήθεια ξεχωριστού εισιτηρίου 29€). [caption id="attachment_86254" align="alignnone" width="800"] Opening Night Live @ gamescom (Photo from past event)[/caption] Κατά τη διάρκεια του φετινού ONL θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε νέα στιγμιότυπα και πληροφορίες για περισσότερους από 30 τίτλους. Στην επιβεβαιωμένη - μέχρι στιγμής - λίστα φιγουράρουν ονόματα όπως Sonic Frontiers, Goat Simulator 3 και The Callisto Protocol, ενώ η Unknown Worlds Entertainment (Subnautica Series) αναμένεται να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουριο sci-fi IP. Ως είθισται, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα κανάλια των The Game Awards σε YouTube και Twitch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!