Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Opening Night Live 2022!

    Με το καθιερωμένο Opening Night Live του Geoff Keighley, το οποίο προσέφερε στους ενδιαφερόμενους ένα «γεμάτο» ψυχαγωγικό δίωρο, άνοιξε -έστω και ανεπίσημα- η αυλαία της φετινής gamescom!  Με…

    Dying-Light-2-Bloody-Ties
    Με το καθιερωμένο Opening Night Live του Geoff Keighley, το οποίο προσέφερε στους ενδιαφερόμενους ένα «γεμάτο» ψυχαγωγικό δίωρο, άνοιξε -έστω και ανεπίσημα- η αυλαία της φετινής gamescom! 
    Με συμπαρουσιάστρια την Melek Balgün, καλεσμένους από τη βιομηχανία του gaming, παγκόσμιες πρεμιέρες, in-depth updates για ήδη υπάρχοντες τίτλους, νέο hardware, τον Hideo Kojima να ανακοινώνει τον ερχομό του «Brain Structure» podcast στο Spotify - ακόμα και σύνδεση με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (!) - ήταν ομολογουμένως μία «χορταστική» παρουσίαση! Παράλληλα, απονεμήθηκαν και τα πρώτα τέσσερα gamescom Awards: το «Metal: Hellsinger» τιμήθηκε με το «Most Wanted PC Game», το «The Last Case of Benedict Fox» τιμήθηκε με το «Most Wanted Xbox Game», ενώ ο οργανισμός Ukie (Association for UK Interactive Entertainment) τιμήθηκε με το «gamescom Green Award», ενώ το Lies of P έλαβε το βραβείο για το «Most Wanted PS5 Game».
    Everywhere
    Το Opening Night Live ξεκίνησε με τον Adam Whiting (Assistant Game Director, Everywhere Game) επί σκηνής και την αποκάλυψη του νέου τίτλου της Βρετανικής Build A Rocket Boy, EVERYWHERE. Το EVERYWHERE συνδυάζει απρόσκοπτα το gameplay, την περιπέτεια, τη δημιουργικότητα και την ανακάλυψη σε μια ολοκαίνουργια πολυκοσμική εμπειρία παιχνιδιού, η οποία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες συνδέονται μεταξύ τους και με τον ψηφιακό κόσμο γύρω τους. Την ιδέα συνέλαβε ο Leslie Benzies, πρώην πρόεδρος της Rockstar North (θυγατρικής της Rockstar Games) και κύριος προγραμματιστής της σειράς Grand Theft Auto. «Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το EVERYWHE τους επόμενους μήνες.» δήλωσε η ομάδα ανάπτυξης,  χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
    Dune: Awakening
    «Fear is the mind killer» Level Infinite, Funcom και Legendary, αποκαλύπτοντας το νέο survival/MMO Dune: Awakening, η πλοκή του οποίου μας μεταφέρει - που αλλού - στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος, τον αφιλόξενο Αράκις. Φτιάξτε καταφύγια ενάντια στις αμμοθύελλες, διατηρήστε τη στολή σας και κατακτήστε τους «παλιούς τρόπους» για να περπατήσετε ακόμα και στις πιο βαθιές ερήμους. Αποφύγετε τους κολοσσιαίους αμμοσκώληκες που κατοικούν κάτω από την άμμο ή γνωρίστε το θάνατο σε τομείς που δεν έχουν χαρτογραφηθεί. Μπορείτε να εγγραφείτε για την επερχόμενη beta του Dune Awakening κάνοντας κλικ εδώ.
    DualSense Edge™ Wireless Controller | Perfect Your Gameplay™
    Το Opening Night Live επίλεξε η Sony Interactive Entertainment για την παγκόσμια πρεμιέρα του DualSense Edge™ - του νέου ασύρματου χειριστηρίου με το οποίο μας προκαλεί να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, ώστε να μπορούμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Κατασκευασμένο για το PS5, με γνώμονα την υψηλή απόδοση και την εξατομίκευση, το εν λόγω υψηλών επιδόσεων ασύρματο χειριστήριο παρέχει σημαντικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι, επιτρέποντάς μας να προσαρμόσουμε τα χειριστήρια (customizable controls, changeable stick caps, back buttons κ.ά.) στο στυλ παιχνιδιού μας, να δημιουργήσουμε πολλαπλά προφίλ και να το αποθηκεύσουμε στην ειδική θήκη του - η οποία προσφέρεται και για φόρτιση μέσω USB. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο PlayStation Blog.
    Callisto Protocol

    Gameplay Reveal από «Next Gen» συστήματα παρουσίασε η Striking Distance Studios. Σε αυτό το αφηγηματικό παιχνίδι τρόμου επιβίωσης τρίτου προσώπου που λαμβάνει χώρα 300 χρόνια στο μέλλον, αναλαμβάνετε τον ρόλο του Jacob Lee – θύματος της μοίρας που τον έφερε στη φυλακή Black Iron – ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στον δορυφόρο Καλλιστώ του πλανήτη Δία.

    Όταν τρόφιμοι αρχίζουν να μεταμορφώνονται σε τερατώδη πλάσματα, η φυλακή υποκύπτει στο χάος. Για να επιβιώσει, ο Jacob πρέπει να παλέψει για να γλιτώσει και να δραπετεύσει από τη φυλακή, καθώς αποκαλύπτει τα σκοτεινά και ανατριχιαστικά μυστικά που είναι θαμμένα κάτω από την επιφάνεια της Καλλιστώς.

    Χρησιμοποιώντας μοναδικό συνδυασμό βολών και μάχης σώμα με σώμα, ο Jacob θα χρειαστεί να προσαρμόζει τις τακτικές του για να αντιμετωπίσει τα ραγδαία εξελισσόμενα πλάσματα, καθώς συγκεντρώνει πρώτες ύλες για να ξεκλειδώσει νέα όπλα, εξοπλισμό και ικανότητες ώστε να ξεφύγει από την εντεινόμενη απειλή και να δραπετεύσει από τη φρίκη του Νεκρού Δορυφόρου του Δία.

    Τo Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One. και PC.

    The Lords of The Fallen
    Υπό τους ήχους του εμβληματικού τραγουδιού «Mother» των Danzig αποκαλύφθηκε το dark fantasy action-RPG και επόμενο κεφάλαιο (reboot) του «The Lords of the Fallen», τα γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται μία χιλιετία μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους. Κατεβείτε σε έναν απέραντο σκοτεινό και χαοτικό κόσμο. Ως ένας από τους θρυλικούς Dark Crusaders, θα πρέπει να υπερνικήσετε τη φρίκη δύο παράλληλων βασιλείων (μεταξύ της σφαίρας των ζωντανών και των νεκρών) και να ανατρέψετε τον Adyr, τον Δαίμονα Θεό. Με δυνατότητα και για online multiplayer, το «The Lords of the Fallen» αναπτύσσεται από την Hexworks (CI Games) για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.
    Moving Out 2
    Συνέχεια του βραβευμένου couch co-op από τις SMG Studio και DevM Games, το «Moving Out 2» κυκλοφορεί το 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Στόχος του είναι να μεταφέρει τους παίκτες πίσω στον κόσμο των Smooth Moves Furniture Arrangement and Relocation Technicians (FARTs), καθώς συσκευάζουν έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές και οτιδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη της κουζίνας), σε όλο και πιο παράξενο τοπικές περιοχές, με ολοένα και πιο θανατηφόρες προκλήσεις.
    Hogwarts Legacy
    Με το «Sebastian Sallow's Dark Legacy» είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε περισσότερο gameplay από το Hogwarts Legacy, το καθηλωτικό aRPG ανοιχτού κόσμου των Avalanche Software και Warner Bros. Interactive Entertainment που εκτυλίσσεται στο σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ. Ζήστε το Hogwarts στα 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε. Το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.
    New Tales From The Borderlands
    Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live, η Gearbox Software ανακοίνωσε το «New Tales From The Borderlands», το νέο κεφάλαιο της σειράς «Tales From The Borderlands» στο οποίο τρεις νέοι, αξιαγάπητοι Vault Hunters - οι Anu, Octavio και Fran - έρχονται αντιμέτωποι με μια πλανητική εισβολή, μοχθηρά τέρατα και ψυχρόαιμους καπιταλιστές Το «New Tales From The Borderlands» θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου του 2022 για κονσόλες και PC.
    Dying Light 2 Stay Human - Blood Ties
    Το νέο DLC του Dying Light 2 Stay Human ονομάζεται «Bloody Ties» και μας συστήνει την Astrid, ηγέτιδα του Carnage Hall (πρώην Carnegie Hall), στην αρένα του οποίου καλείστε να μονομαχήσετε για δόξα αλλά και τη ζωή σας, χρησιμοποιώντας εκπληκτικούς νέους τύπους όπλων και μηχανισμούς. Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν το DLC θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Aristocrat Pack, το οποίο περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό όπλο και ενός ρούχου. Το «Bloody Ties» θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως για κονσόλες και PC στις 13 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε εδώ το Announcement Trailer. [caption id="attachment_87085" align="alignnone" width="800"] Dying Light® 2 Stay Human © Techland S.A.[/caption]
    Destiny 2: Lightfall
    Εκτός από σημαντικές πληροφορίες για την πλοκή, το Reveal Trailer του νέου μεγάλου expansion Destiny 2: Lightfall μεταφέρει τους Guardians στη μυστική μητρόπολη Neomuna, η οποία απειλείται από τις δυνάμεις της Shadow Legion. Με την βοήθεια των νέων συμμάχων τους, των Cloudstriders, οι Guardians θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Emperor Calus (Harbinger of the Witness) και θα χρειαστεί να τιθασεύσουν ένα νέο Darkness subclass (εν ονόματι Strand), το οποίο παρέχει μια δύναμη «αγκίστρωσης» που επιτρέπει νέους και συναρπαστικούς τρόπους πλοήγησης σε όλο το παιχνίδι - ακόμα και ελιγμούς χωρίς συγκεκριμένα hook-points. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 για κονσόλες και PC (οι προπαραγγελίες για τις Standard/Annual Pass Edition έχουν ξεκινήσεις).
    Sonic Frontiers
    Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο, τρισδιάστατο και... open-zone Sonic Frontiers. Αναζητώντας τα χαμένα Chaos Emeralds, ο ήρωάς μας εγκλωβίζεται σε ένα νησί που βρίθει από περίεργα πλάσματα. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των αρχαίων καθώς πολεμάτε ορδές ισχυρών εχθρών, για να αποκαλύψετε τα μυστήρια που κρύβονται στα νησιά Starfall και να σώσετε τους κατοίκους από αυτήν μία κολοσσιαία μηχανοποιημένη απειλή! Θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.
    Under The Waves
    Η Γαλλική Quantic Dream (The Nomad Soul, Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human) φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στα βάθη του ωκεανού και συγκεκριμένα στην τεχνοφουτουριστική δεκαετία του '70. Στο narrative-driven adventure «Under The Waves» καλούμαστε να αναλάβουμε το ρόλο του Stan, ενός δύτη που προσπαθεί αγωνίζεται να ξεπεράσει μια σημαντική απώλεια και να αγκαλιάσει ένα νέο μέλλον. Βρίσκοντας παρηγοριά στην απομόνωση της βαθιάς θάλασσας, μέσα από την αυτοεπιβαλλόμενη μοναξιά του ο Stan αρχίζει να βιώνει περίεργα γεγονότα κάτω από τα κύματα. Θα πρέπει τελικά να κάνει μια δύσκολη επιλογή: να μείνει για πάντα χαμένος στα βάθη ή να απελευθερωθεί και να επιστρέψει στην επιφάνεια. Την ανάπτυξη του νέου τίτλου της Quantic Dream έχει αναλάβει η επίσης Γαλλική Parallel Studio.(White Night, Eqq0). Θα κυκλοφορήσει το 2023 για PS5, Xbox Series X|S, PC (Steam, Epic Games Store), PS4 και Xbox One.
    Goat Simulator 3
    Pilgor’s baaack! Tο livestock-based Goat Simulator 3 της Coffee Stain Studios σας καλεί να συγκεντρώσετε το… κοπάδι σας και να βιώσετε μία νέα ρεαλιστική εμπειρία, καλώντας έως και τρεις φίλους σε local ή online co-op για να δημιουργήσετε μία χαοτική κατάσταση ή να ανταγωνιστείτε σε mini-games. Οι προπαραγγελίες για PC (Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X|S έχουν ήδη ξεκινήσει.
     Monkey Island
    A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Το «Return to Monkey Island» έρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου του 2022 για Nintendo Switch και PC (Steam), ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μάλιστα, οι παίκτες που θα το προπαραγγείλουν θα λάβουν μια δωρεάν πανοπλία για το... άλογό τους. Ο νέος τίτλος αναπτύσσεται από την Terrible Toybox του Ron Gilbert – σε συνεργασία με την Devolver Digital και την Lucasfilm Games – και αποτελεί σίκουελ των δύο πρώτων point-and-click graphic adventure The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.
    Moonbreaker
    Αυτό το όνομα φέρει το νέο Sci-Fi IP και παιχνίδι στρατηγικής της Unknown Worlds (Subnautica Series), οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές του οποίου δεν είναι παρά... μινιατούρες, οι οποίες πολεμούν μεταξύ τους. Στη δημιουργία του φανταστικού αυτού κόσμου συμμετέχει και ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Brandon Sanderson (Mistborn, The Stormlight Archive, The Reckoners, Skyward). Σύμφωνα με τον Charlie Cleveland (Game Director, Unknown Worlds), το Moonbreaker θα γίνει διαθέσιμο στις 29 Σεπτεμβρίου ως τίτλος Early Access, μέσω του στο Steam.
    Friends vs Friends
    Παίξτε 1v1 ή 2v2 και απολαύστε μία διαδικτυακή, γρήγορη και συνάμα χαοτική μάχη! Ανεβείτε επίπεδο, αποκτήστε νέες κάρτες, βελτιώστε αυτές που έχετε ήδη και ξεκλειδώστε νέους χαρακτήρες με τις δικές τους μοναδικές ικανότητες. Απαλλαγμένο από μικροσυναλλαγές, το «Friends vs Friends» των Brainwash Gang/Raw Fury δείχνει θεότρελο - και μάλλον είναι!
    Lies of P
    Εμπνευσμένο από τη γνωστή ιστορία του Πινόκιο, το souls-like RPG «Lies of P» της Κορεατικής Neowiz Games διαδραματίζεται σε έναν σκληρό και σκοτεινό Belle Époque κόσμο. Η άλλοτε όμορφη πόλη Krat έχει μεταμορφωθεί σε μια ζωντανή κόλαση, γεμάτη με ανείπωτες φρίκη. Κάθε ανθρώπινο ίχνος έχει χαθεί. Το «Lies of P» παρουσιάζει έναν κομψό -γεμάτο ένταση- κόσμο, ένα μελετημένο σύστημα μάχης και μια συναρπαστική ιστορία. Οδηγήστε τον Πινόκιο και ζήστε το αδυσώπητο ταξίδι του για να γίνει άνθρωπος. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S (διαθέσιμο «Day One» στο Xbox Game Pass) και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023.
    Stranded: Alien Dawn
    To νέο planet survival simulation της Haemimont Games βάζει τη μοίρα μίας μικρής - αποκομμένης από τον πολιτισμό - ομάδας στα χέρια σας. Σφυρηλατήστε την ιστορία σας μέσα από συναρπαστικό και καθηλωτικό παιχνίδι στρατηγικής, καθώς παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για να προστατεύσετε τους επιζώντες από την πείνα, τις ασθένειες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και πολλά άλλα. Από απλά στρατόπεδα μέχρι οχυρωμένες βάσεις, δημιουργήστε ένα οχυρό για να τους υπερασπιστείτε από επιθέσεις εξωγήινων πλασμάτων που περιφέρονται σε έναν τεράστιο και θανατηφόρο εξωγήινο κόσμο. Το Stranded: Alien Dawn θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2022, αρχικά μέσω Early Access στο Steam.
    Atlas Fallen
    Το νέο fantasy aRPG Atlas Fallen μας μεταφέρει σε έναν ημι-ανοιχτό, καλυμμένο από άμμο κόσμο γεμάτο αρχαία μυστήρια και απειλές. Γνωρίστε δύο μυστηριώδεις μαχητές, οι οποίοι πολεμούν θρυλικά πλάσματα με όπλα εμπλουτισμένα με... άμμο. Σηκωθείτε από τη σκόνη και απελευθερώστε την ανθρωπότητα από την καταπίεση των θεών. Περιπλανηθείτε σε μία αρχαία γη, γεμάτη με κινδύνους, μυστήρια και θραύσματα του παρελθόντος. Κυνηγήστε θρυλικά τέρατα, χρησιμοποιώντας ισχυρά, όπλα που αλλάζουν σχήμα και διαθέτουν καταστροφικές ικανότητες. Στοχεύστε και συγκεντρώστε την «ουσία» των εχθρών σας για να διαμορφώσετε το δικό σας προσαρμοσμένο στυλ παιχνιδιού, σφυρηλατώντας μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα μέσω ενός fully cooperative ή solo campaign. Το Atlas Fallen των Focus Entertainment/Deck13 Interactive θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC το 2023.
    Homeworld 3
    Το Kesura Oasis αποτυγχάνει να σταθεί άξιο της φήμης του, μετά από μια ενέδρα των Kalan Raiders. Μάθετε πώς να αποφεύγετε τις hit-and-run τακτικές των αντιπάλων σας και ζήστε για να πολεμήσετε μια ακόμα ημέρα. Το εμβληματικό, πλήρως τρισδιάστατο single-player/multiplayer RTS των Blackbird Interactive και Gearbox Publishing κυκλοφορεί το πρώτο εξάμηνο του 2023.
    High On Life

    Μόλις τελειώσατε το λύκειο και βρίσκεστε χωρίς δουλειά και χωρίς φιλοδοξίες. Τίποτα δεν σας πηγαίνει καλά, μέχρι που ένα καρτέλ εξωγήινων που θέλει να εθίσει την ανθρωπότητα στα ναρκωτικά, εισβάλλει στη Γη. Τώρα, εσείς και μια ομάδα χαρισματικών πεζοναυτών πρέπει να αναδειχθείτε σε ήρωες και να γίνετε οι πιο φονικοί διαγαλαξιακοί κυνηγοί κεφαλών που έχει δει ποτέ το σύμπαν.

    Ταξιδέψτε σε διάφορους πλανήτες και τοποθεσίες του σύμπαντος, αναμετρηθείτε με τον μοχθηρό Garmantuous και τη συμμορία μπράβων του, συλλέξτε λάφυρα, γνωρίστε μοναδικούς χαρακτήρες και πολλά άλλα, στην πιο πρόσφατη κωμική περιπέτεια του Justin Roiland - συνδημιουργό των Rick & Morty και Solar Opposites.

    Σώστε και συμμαχήστε με μια ομάδα αθυρόστομων πεζοναυτών για να αναδειχθείτε στον πιο φονικό κυνηγό κεφαλών του γαλαξία. Περιηγηθείτε σε δυναμικούς και μεταβαλλόμενους κόσμους, που κυμαίνονται από μια παραδεισένια ζούγκλα έως μια πόλη χτισμένη μέσα σε έναν αστεροειδή, το κέντρο του κόσμου!

    Διαθέσιμο από τις 25 Οκτωβρίου του 2022 και από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass.
    Hardspace: Shipbreaker
    Το Hardspace: Shipbreaker, ο περίφημος zero-g sandbox τίτλος διάσωσης και περισυλλογής διαστημοπλοίων από την Blackbird Interactive και το Focus Entertainment, κυκλοφορεί επιτέλους για PlayStation 5 και Xbox Series X|S, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο «Day One» για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass.
    The Expanse - Telltale Series
    Η σειρά βιβλίων και η τηλεοπτική σειρά Expanse ολοκληρώνονται φέτος, αλλά οι θαυμαστές έχουν κάτι νέο να περιμένουν: το «The Expanse: A Telltale Series» αναπτύσσεται από την Telltale σε συνεργασία με την Deck Nine και θα βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Alcon Interactive Group στο Amazon Prime. Στο διαδραστικό παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία, θα πρωταγωνιστήσει η Camina Drummer (με τη φωνή της Cara Gee). Βασισμένο στη σειρά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του συγγραφικού δίδυμου James SA Corey, το The Expanse διαδραματίζεται σε μια μελλοντική εκδοχή του κόσμου μας, όπου τα ταξίδια στο διάστημα είναι συνηθισμένα, ο Άρης και η ζώνη των αστεροειδών έχουν αποικιστεί. Η ένταση μεταξύ των Earthers, των Martians και των Belters (όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους οι πολίτες της ζώνης των αστεροειδών) βρίσκεται στα όρια, καθώς κάθε φατρία αγωνίζεται για την επιβίωση του λαού της - και καθώς μια εξωγήινη απειλή φαίνεται μεγάλη. Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας ή υποστηριζόμενες πλατφόρμες - πλην του PC.
    Killer Klowns From Outer Space
    Σχεδιάστε τη δική σας εξωγήινη εισβολή και συλλέξτε ανθρώπους, αποκτώντας τη μορφή των εμβληματικών Killer Klowns ή συγκεντρώστε μια ομάδα επιζώντων για να καταπολεμήσετε την εξωγήινη απειλή, σε ένα παιχνίδι βασισμένο στην καλτ ταινία της δεκαετίας του '80. Καλώς ήρθατε σε μια νέα, τρελή εκδοχή της ασύμμετρης εμπειρίας τρόμου για πολλούς παίκτες. Το Killer Klowns from Outer Space: The Game κυκλοφορεί στις αρχές του 2023.
    Scars Above
    Το Scars Above των Mad Head Games/Prime Matter είναι ένα Sci-Fi action/adventure shooter τρίτου προσώπου που συνδυάζει την ανταποδοτική αίσθηση της υπέρβασης της δυσκολίας με μια συναρπαστική και περίπλοκη ιστορία, η οποία διαδραματίζεται σε έναν μυστηριώδη, ανεξερεύνητο εξωγήινο κόσμο. Θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X και Xbox One.
    WYRDSONG
    Το WYRDSONG είναι το νέο αποκρυφιστικό AAA open world RPG από την Something Wicked Games, ένα νέο στούντιο με επικεφαλής τον Jeff Gardiner, βετεράνο της Bethesda (Skyrim, Fallout) και συνιδρυτή τον Charles Staples (The Outer Worlds, Fallout New Vegas), με δημιουργικό και τεχνικό προσωπικό από την Obsidian Entertainment, την Bioware και την Bethesda. Βρισκόμαστε στην Πορτογαλία του 12ου αιώνα, χώρα προέλευσης των Ναϊτών Ιπποτών. Μέσα από την ανατριχιαστική και επιβλητική του ατμόσφαιρα, το WYRDSONG φιλοδοξεί να μας μεταφέρει τα πιο σκοτεινά στοιχεία, τη μυστική κοινωνία αλλά και τα απόκρυφα στοιχεία της ιστορίας τους.
    Gotham Knights
    Το Gotham Knights είναι ένα παιχνίδι ρόλων και δράσης ανοικτού κόσμου που λαμβάνει χώρα στην πιο δυναμική και αλληλεπιδραστική εκδοχή της Gotham City που έχει υπάρξει ποτέ. Κάντε περιπολία στις πέντε γειτονιές της Gotham παίζοντας μόνοι ή με έναν ακόμα ήρωα και μπείτε στον κόσμο της παράνομης δραστηριότητας, όπου κι αν την εντοπίσετε. Ο Batman είναι νεκρός. Ένας νέος, επεκτατικός, εγκληματικός υπόκοσμος έχει καταλάβει τους δρόμους της Gotham City. Τώρα πια εξαρτάται από την Οικογένεια Batman, Batgirl, Nightwing, Read Hood και Robin, να προστατεύσει την Gotham, να φέρει ελπίδα στους πολίτες της, πειθαρχία στους αστυνομικούς της και φόβο στους εγκληματίες της. Λύστε μυστήρια που συνδέουν τα σκοτεινότερα κεφάλαια στην ιστορία της πόλης και νικήστε διαβόητους κακούς σε επικές αναμετρήσεις. Αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου του 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.
    Dead Island 2
    Το πολυαγαπημένο έπος των ζόμπι επιστρέφει με μια μοναδική φόρμουλα τρόμου και σκοτεινού χιούμορ, που εκτείνεται σε μια επική περιπέτεια! Είστε δαγκωμένοι, μολυσμένοι, αλλά έχετε ανοσία και αυτό σας κάνει πιο δυνατούς από ποτέ. Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε τον ιό που ρέει στις φλέβες σας καθώς «βάφετε» το Los Angeles (Hell-A) κόκκινο με τα αμέτρητα ζόμπι που κυκλοφορούν στους δρόμους, σε ένα μονοπάτι για να ανακαλύψετε την αλήθεια: ποιος ή τι είστε και επιβιώνετε. Η μοίρα της πόλης – και όλης της ανθρωπότητας – είναι στα μολυσμένα χέρια σας. Το Dead Island 2 είναι συναρπαστικό RPG πρώτου προσώπου με φοβερούς χαρακτήρες. Σκοτώστε αμέτρητους εχθρούς με εξαιρετικά αιματηρές λεπτομέρειες. Και εξελιχθείτε για να γίνετε ο απόλυτος «Zombie Slayer». Παρακολουθήστε εδώ το Gamescom Reveal Trailer. Έρχεται σε Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 3 Φεβρουαρίου του 2023. [caption id="attachment_86963" align="alignnone" width="1000"] © 2022 Koch Media GmbH / Deep Silver.[/caption] Δείτε ακόμα:
    Honkai Star Rail (TBA)
    Where Winds Meet - Everstone Studios (TBA)
    Blacktail - The Parasight/Focus Entertainment (15 Δεκεμβρίου του 2022)
    Phantom Hellcat - Ironbird Creations/All in! Games (ΤΒΑ)
    The Outlast Trials - Red Barrels (ΤΒΑ)
    Στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, τα ανθρώπινα πειραματόζωα στρατολογούνται ακούσια από τους καλούς ανθρώπους της Murkoff Corporation για να δοκιμαστούν σε προηγμένες μεθόδους πλύσης εγκεφάλου και ελέγχου του μυαλού. Σε έναν κόσμο δυσπιστίας, φόβου και βίας, η ηθική σας θα αμφισβητηθεί, η αντοχή σας θα δοκιμαστεί και η λογική σας θα συντριβεί. Όλα στο όνομα της προόδου, της επιστήμης και του κέρδους. Παρακολουθήστε εδώ το Closed Beta Trailer.
    THE FINALS - Embark Studios (ΤΒΑ)
    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!