Official Gameplay Launch Trailer για το Gotham Knights!

    Επιφορτισμένοι με την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην Gotham City μετά τον θάνατο του Batman, Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood προσπαθούν να φέρουν ελπίδα στους πολίτες της, πειθαρχία στους…

    GN-OGLTSEP22-Main
    Επιφορτισμένοι με την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην Gotham City μετά τον θάνατο του Batman, Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood προσπαθούν να φέρουν ελπίδα στους πολίτες της, πειθαρχία στους αστυνομικούς της και... φόβο στους εγκληματίες της!
    Η WB Games Montréal (Warner Bros. Interactive Entertainment) έδωσε στη δημοσιότητα το Official Gameplay Launch Trailer για το πολυαναμενόμενο third-person aRPG Gotham Knights, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 21 Οκτωβρίου σε PlayStation®5, Xbox Series X|S και PC (Steam, Epic Games Store). Το δίλεπτο κλιπ ξεκινάει με την υπενθύμιση ότι ο εμβληματικός «Σκοτεινός Ιππότης» και φύλακας άγγελος της Gotham είναι νεκρός. Penguin, Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface και το The Court of Owls έχουν καταλάβει τους δρόμους της πόλης, βυθίζοντας τα πάντα στο χάος. Κάντε περιπολία στις πέντε γειτονιές της Gotham παίζοντας μόνοι ή με έναν ακόμα ήρωα και μπείτε στον κόσμο της παράνομης δραστηριότητας, όπου κι αν την εντοπίσετε. Λύστε μυστήρια που συνδέουν τα σκοτεινότερα κεφάλαια στην ιστορία της πόλης και νικήστε διαβόητους κακούς σε επικές αναμετρήσεις. «Heads Will Roll» (Pep Squad feat. Kid Something) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η διασκευή του κομματιού που «ντύνει» ηχητικά το ολιγόλεπτο κλιπ και κάπου εδώ να προειδοποιήσουμε τους φανατικούς της... πλατίνας ότι το Gotham Knights θα τους προκαλέσει να αποτρέψουν τουλάχιστον 250 εγκληματικές ενέργειες, προκειμένου να ξεκλειδώσουν αυτό το πολύ σημαντικό τρόπαιο. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!