Oculus Publishing: Ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες τίτλων VR αλλάζει όνομα!

    Συμπληρώνοντας μία δεκαετία από την ίδρυσή της, η θυγατρική εταιρεία της Meta, Oculus, μετονομάζεται και επίσημα σε Oculus Publishing. Ένα συναρπαστικό παρελθόν, ένα συναρπαστικό παρόν και ένα λαμπρό…

    Oculus-Publishing-Main
    Συμπληρώνοντας μία δεκαετία από την ίδρυσή της, η θυγατρική εταιρεία της Meta, Oculus, μετονομάζεται και επίσημα σε Oculus Publishing.
    Ένα συναρπαστικό παρελθόν, ένα συναρπαστικό παρόν και ένα λαμπρό μέλλον για την εταιρεία η οποία, επί του παρόντος, έχει συνεισφέρει με χρηματοδότηση σε περισσότερους από 300 τίτλους και έχει άλλους 150 τίτλους υπό ανάπτυξη. Σύμφωνα με τον Aaron Davies (Oculus Publishing, Head of Content Strategy), η Oculus Publishing έχει την τιμή να έχει υποστηρίξει πολλές από τις κορυφαίες επιτυχίες παιχνιδιών της βιομηχανίας VR, όπως τα Among Us VR, Bonelab, The Walking Dead: Saints & Sinners και Blade & Sorcery: Nomad. Περισσότερα από 1,5 δισ. δολάρια έχουν δαπανηθεί σε παιχνίδια και εφαρμογές, με 40 από αυτούς να έχουν έσοδα πάνω από 10 εκατ. δολάρια, τη στιγμή που το Meta Quest Store «μετράει» περισσότερους από 500 διαθέσιμους τίτλους. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!