Το No More Heroes III έρχεται σε PlayStation, Xbox και PC αυτό το φθινόπωρο!

    Με ανάρτησή της στο Twitter, η XSEED Games ανακοίνωσε τον ερχομό του third-person action/adventure hack-and-slash No More Heroes III στο PC αλλά και τις κονσόλες PlayStation και Xbox το φθινόπωρο του…

    No-More-Heroes-3-Main
    Με ανάρτησή της στο Twitter, η XSEED Games ανακοίνωσε τον ερχομό του third-person action/adventure hack-and-slash No More Heroes III στο PC αλλά και τις κονσόλες PlayStation και Xbox το φθινόπωρο του 2022.
    Αφού έκανε το ντεμπούτο της στο Nintendo Switch τον περασμένο Αύγουστο, η νεότερη δημιουργία του Goichi Suda (aka Suda51) και της Grasshopper Manufacture είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, προσφέροντας βελτιστοποιημένα HD γραφικά, υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. [caption id="attachment_80165" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: © XSEEDGAMES[/caption] Εκτός από την ψηφιακή έκδοση του τίτλου (Steam, PlayStation Store, Microsoft Store), η XSEED θα κυκλοφορήσει και μια φυσική No More Heroes III Day 1 Edition για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Αυτή θα περιλαμβάνει ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού, ένα softcover art book 70 σελίδων, ένα CD με Akira-themed εξώφυλλο και επιλεγμένα μουσικά κομμάτια (OST) και μια πινακίδα κυκλοφορίας Santa Destroy (18 x 10 cm). Με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, o θρυλικός δολοφόνος Travis Touchdown πρέπει να φτάσει στην κορυφή της κατάταξης των Galactic Superhero Rankings για να σταματήσει τον κακό Πρίγκιπα FU (Jess Baptiste VI) και τους δέκα εξωγήινους δολοφόνους του να καταλάβουν τη Γη. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!