Νέα Rainbow Six Extraction Game Trailers από την Ubisoft!

    Συνεργαστείτε με τους φίλους σας και αντιμετωπίστε μια εξελισσόμενη εξωγήινη απειλή. Πάρτε μία γεύση από το νέο Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction! Οι επίλεκτοι Πράκτορες του Rainbow Six πλέον…

    Συνεργαστείτε με τους φίλους σας και αντιμετωπίστε μια εξελισσόμενη εξωγήινη απειλή. Πάρτε μία γεύση από το νέο Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction!
    Οι επίλεκτοι Πράκτορες του Rainbow Six πλέον ενώνονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό: μια πολύ θανάσιμη εξωγήινη απειλή, γνωστή ως Archaeans. H Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα Lore Gameplay Trailer, ένα Enemies & Tactics Trailer και ένα Fuze - Operator Showcase Trailer από το επερχόμενο cooperative tactical first-person shooter (για έως και τρεις παίκτες), αναλύοντας την πλοκή, τους εχθρούς, τις τακτικές μάχης αλλά και τις ικανότητες ενός εκ των Πρακτόρων (Fuse) της Rainbow Exogenous Analysis and Containment Team (REACT). Ετοιμαστείτε για μια φονική, απρόβλεπτη και συνεχώς εξελισσόμενη εξωγήινη απειλή. Δημιουργήστε με στρατηγικό τρόπο μια ομάδα 1-3 Πρακτόρων (Operators) για την ολοκλήρωση του στόχου σας. Με 18 Πράκτορες από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, υπάρχουν πάνω από 800 πιθανότητες ομάδας τριών παικτών. Ανεβάστε το επίπεδο του κάθε Πράκτορα για να ξεκλειδώσετε τα αναβαθμισμένα όπλα, τις δυνατότητες και τις ικανότητες. Εξερευνήστε 12 χάρτες που είναι σχεδιασμένοι προσεκτικά με δυναμικές παραλλαγές όπως στόχους, εχθρούς, σημεία εμφάνισης και sprawl. Κάθε χάρτης έχει 3 ζώνες – όσο πιο βαθιά μπείτε, τόσο πιο δύσκολος γίνεται. Αλλά όσο αυξάνει ο κίνδυνος, αυξάνει και η ανταμοιβή, οπότε εσείς θα αποφασίσετε πόσο μέσα θα πάτε. Με πάνω από 13 αρχέτυπα εχθρών με διαφορετικές ικανότητες, η ομάδα σας θα πρέπει να συνεργαστεί για να διατηρήσει το προβάδισμα. Γνώση, συνεργασία και μια τακτική προσέγγιση είναι τα καλύτερά σας όπλα ενάντια στη θανάσιμη απειλή. To Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου σε Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Amazon Luna, Google Stadia και PC (θα διατεθεί από την πρώτη μέρα στους συνδρομητές των Xbox Game Pass και PC Game Pass). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!