NBA 2K23 | Ο Michael Jordan στα εξώφυλλα των Special Editions!

    Greatness is calling: o απόλυτος μπασκετμπολίστας, o άνθρωπος που μπορούσε να... πετάξει, ο ένας και μοναδικός Michael Jordan θα κοσμεί τα εξώφυλλα των φετινών ειδικών εκδόσεων του NBA 2K23! H 2K…

    God of War Ragnarök Collector’s Edition
    Greatness is calling: o απόλυτος μπασκετμπολίστας, o άνθρωπος που μπορούσε να... πετάξει, ο ένας και μοναδικός Michael Jordan θα κοσμεί τα εξώφυλλα των φετινών ειδικών εκδόσεων του NBA 2K23!
    H 2K Sports αποφάσισε να φέρει για άλλη μία φορά (NBA 2K11, NBA 2K12, NBA 2K16) τη θρυλική φιγούρα του G.O.A.T. στο εξώφυλλο των ειδικών εκδόσεων του NBA 2K, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας, πληροφορίες για το παιχνίδι και ένα Special Editions Trailer για τις Michael Jordan Edition και Limited Championship Edition - οι προπαραγγελίες των οποίων ξεκινούν στις 7 Ιουλίου. «Αφού κάναμε το 23 τον πιο αναγνωρίσιμο αριθμό στον αθλητισμό, ήταν σωστό να παρουσιάσουμε την Michael Jordan Edition για το NBA 2K23. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε και μια νέα premium έκδοση του παιχνιδιού (αναφέρεται στην Limited Championship Edition), η οποία θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν δράση απευθείας από τα γήπεδα του ΝΒΑ καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού συνοδεύεται από μία 12μηνη συνδρομή στο NBA League Pass.», δήλωσε ο Alfie Brody, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Global Marketing της 2K Sports. [caption id="attachment_84616" align="alignnone" width="900"] Image Credit: ©2022 Take-Two Interactive Software[/caption] Εκτός από την Limited Championship Edition, το NBA 2K23 θα επαναφέρει το game mode «The Jordan Challenges», μέσω του οποίου οι παίκτες καλούνται να αναδημιουργήσουν 15 εμβληματικές στιγμές από τη λαμπρή καριέρα του θρυλικού Hall of Famer (δέκα από αυτές προέρχονται από το NBA 2K11 αλλά έχουν φτιαχτεί από το μηδέν, ενώ πέντε από αυτές είναι ολοκαίνουργιες). Οι τιμές λιανικής των ειδικών εκδόσεων - όπως και το όνομα του αθλητή που θα κοσμεί το εξώφυλλο της κανονικής (Standard) έκδοσης - δεν ανακοινώθηκαν αλλά λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών. Το φετινό κεφάλαιο του NBA 2K θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!