Motive Studio: Το Dead Space™ έγινε «χρυσό»!

    Η ομάδα της Motive Studio ανακοίνωσε ότι το Dead Space™ είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.  Το…

    Η ομάδα της Motive Studio ανακοίνωσε ότι το Dead Space™ είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής. 
    Το Καναδικό στούντιο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συμμετείχαν στο εν λόγω εγχείρημα. Ο Isaac Clarke είναι ένας απλός μηχανικός, με αποστολή να επισκευάσει το τεράστιο πλανητοθραυστικό USG Ishimura, για να ανακαλύψει τελικά πως κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Το πλήρωμα του σκάφους σφαγιάστηκε και η αγαπημένη σύντροφό του, Nicole, έχει χαθεί κάπου εκεί μέσα. Μόνος πλέον κι οπλισμένος μόνο με τα μηχανολογικά του εργαλεία και τις ικανότητές του, ο Isaac πασχίζει να αποκαλύψει το εφιαλτικό μυστικό όσων συνέβησαν στο Ishimura, ελπίζοντας να βρει τη Nicole. Παγιδευμένος με επιθετικά πλάσματα που λέγονται Necromorphs, ο Isaac πρέπει να παλέψει για επιβίωση, όχι μόνο ενάντια στην εντεινόμενη φρίκη του σκάφους, αλλά και στη λογική του που καταρρέει. Το ριμέικ του Dead Space™ θα κυκλοφορήσει για PS5™Xbox Series X|S και PC στις 27 Ιανουαρίου του 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!