LG UltraGear™: Επίσημος Gaming Display Partner του LEC (LoL)

    Οι παγκόσμιας κλάσης οθόνες παιχνιδιών LG UltraGear™ «συνεργάζονται» με τους καλύτερους παίκτες πρωταθλήματος της Ευρώπης για περιφερειακή υπεροχή! Η LG Electronics (LG) είναι στην ευχάριστη θέση να…

    UltraGear-LEC-1
    Οι παγκόσμιας κλάσης οθόνες παιχνιδιών LG UltraGear™ «συνεργάζονται» με τους καλύτερους παίκτες πρωταθλήματος της Ευρώπης για περιφερειακή υπεροχή!
    Η LG Electronics (LG) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends (LEC) για τις σεζόν 2022 και 2023, ως Official Display Partner της διοργάνωσης. Η συμφωνία αυτή φέρνει τις οθόνες gaming LG UltraGear™ στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουρνουά, όταν ξεκινήσει η σεζόν στις 14 Ιανουαρίου, εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες εξαιρετικά ομαλό και responsive gameplay. Το LEC είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο δέκα εξειδικευμένες ομάδες των πέντε παικτών League of Legends, ανταγωνίζονται για την υπεροχή στο «league» τους. Η διοργάνωση ιδρύθηκε από την Riot Games, ως ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη για το δημοφιλές multiplayer battle arena παιχνίδι. Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η LG θα είναι επίσης, χορηγός εκδηλώσεων όπως το «Replays» και το must-see γεγονός, «Match of the Week». Η νέα αυτή διετής συνεργασία με την LEC αναμένεται να βοηθήσει την LG στο να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη σημαντική παρουσία της στα esports, παγκοσμίως. Η δυνατή σχέση του brand LG UltraGear™ με την gaming κοινότητα δημιουργήθηκε με την πάροδο του χρόνου, τόσο μέσω της παρουσίασης προϊόντων αιχμής που καλύπτουν τις ανάγκες των πραγματικών gamers, όσο και μέσω της δυναμικής παρουσίας των LG UltraGear™ σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις esports. Χάρη στις τεχνολογίες LG, που προσφέρουν αστραπιαία γρήγορο χρόνο απόκρισης, ακριβή χρώματα και υπέροχη αντίθεση, οι οθόνες LG UltraGear™ έχουν επιλεχθεί από σοβαρούς gamers σε όλο τον κόσμο, που απολαμβάνουν σε αυτές ανάλυση 4K και τεχνολογία Nano IPS με χρόνο απόκρισης 1ms Gray-to-Gray (GTG). [caption id="attachment_76467" align="alignnone" width="900"] © 2022 Riot Games[/caption] «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναλαμβάνουμε ένα τόσο σημαντικό ρόλο σε έναν από τους πιο δημοφιλείς διαγωνισμούς esports στον κόσμο», δήλωσε ο Seo Young-jae, επικεφαλής του IT Business Unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Ανυπομονούμε να δούμε τις οθόνες μας να δοκιμάζονται από τους κορυφαίους παίκτες του LEC, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών gamers». Οπαδοί των esports από όλον τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν όλη τη δράση, συμπεριλαμβανομένων των μεταδόσεων των παιχνιδιών και των τελευταίων  ενημερώσεων του προγράμματος, στο lolesports.com. Ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό Twitter @UltraGearGaming για να λάβετε μέρος ένα social Media event και να κερδίσετε βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων UltraGear™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers! Με πληροφορίες από το επίσημο ΔΤ της LG Electronics.