Η Tencent ετοιμάζει έκδοση mobile του παιχνιδιού Elden Ring

    Η mobile έκδοση του «Elden Ring» θα είναι free-to-play και θα περιλαμβάνει in-app purchases.

    Elden Ring

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, η Tencent βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης ενός παιχνιδιού για κινητά με βάση το σύμπαν του Elden Ring.

     

    Αν οι πληροφορίες και οι φήμες αληθεύουν, τότε η εταιρεία που έχει την έδρα της στην Shenzhen στην Κίνα, ετοιμάζει ένα παιχνίδι free-to-play που θα επιτρέπει τις αγορές εντός εφαρμογής (in-app purchases) παρόμοιο με το Genshin Impact, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Κινεζική αντίπαλο της miHoYo.

     

    Η μεγαλύτερη εταιρεία gaming στον κόσμο -με βάση τα συνολικά έσοδα- αγόρασε από την FromSoftware τα δικαιώματα του παιχνιδιού το 2022. Την ίδια χρονιά που αγόρασε που αγόρασε και μερίδιο 16% στην Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, δημιούργησε μία ομάδα από δεκάδες προγραμματιστές, σχεδιαστές και καλλιτέχνες που ξεκίνησαν να εργάζονται στο πρωτότυπο. Όπως ωστόσο αναφέρει το Reuters, δεν έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην ανάπτυξη του τίτλου.  

     

    Elden Ring Mobile

     

    Να θυμίσουμε, ότι το παιχνίδι «Elden Ring» αναπτύχθηκε από κοινού από τον συγγραφέα της σειράς μυθιστορημάτων «Game of Thrones» George R. R. Martin και τον βετεράνο σχεδιαστή παιχνιδιών Hidetaka Miyazaki. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «action RPG» που περιλαμβάνει μάχες με μυθικά τέρατα σε έναν φανταστικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό κόσμο σπουδαίας καλλιτεχνικής αξίας.

     

    Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε το 2022 πούλησε περίπου 20 εκατομμύρια αντίτυπα από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας του, καθιστώντας το Elden Ring δεύτερο σε πωλήσεις παγκοσμίως για τη συγκεκριμένη χρονιά.