Hogwarts Legacy: Νέο 35λεπτο Gameplay Showcase από την Avalanche Software!

    Avalanche Software και Warner Bros. Interactive Entertainment πραγματοποιησαν ακόμη ένα Gameplay Showcase, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασαν νέα στιγμιότυπα από το πολυαναμενόμενο open world…

    Hogwarts-Legacy-PS5-02oct20
    Avalanche Software και Warner Bros. Interactive Entertainment πραγματοποιησαν ακόμη ένα Gameplay Showcase, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασαν νέα στιγμιότυπα από το πολυαναμενόμενο open world aRPG Hogwarts Legacy.
    Με ειδικό προσκεκλημένο τον Ben Snow (Community Host), οι Alan Tew (Game Director), Mekenzy Toner (Systems Designer) και Chandler Wood (Community Manager) μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο του Hogwarts του 1800, παρουσιάζοντας μηχανισμούς εξερεύνησης και μάχης, κάνοντας... πτήσεις με μαγικά σκουπόξυλα και «συστήνοντάς» μας το Room of Requirement. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε. Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts, καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Η κληρονομιά σας είναι αυτή που φτιάχνεται εσείς! [caption id="attachment_92983" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment, Avalanche Software[/caption] Το Hogwarts Legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5™, Windows και Xbox X|S, στις 4 Απριλίου για PS4™ και Xbox One και στις 25 Ιουλίου για Nintendo Switch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!