Hideaki Nishino: Πρώτη ματιά στο σχεδιασμό του PS VR2!

    Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, ο Hideaki Nishino (Senior Vice President, Platform Experience) αποκάλυψε το νέο σχεδιασμό του PlayStation VR2, καθώς και τον τελικό σχεδιασμό των ασύρματων…

    PSVR2-FD-2
    Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, ο Hideaki Nishino (Senior Vice President, Platform Experience) αποκάλυψε το νέο σχεδιασμό του PlayStation VR2, καθώς και τον τελικό σχεδιασμό των ασύρματων χειριστηρίων PlayStation VR2 Sense.
    Εμπνευσμένα από την οικογένεια προϊόντων της σειράς PS5 (βλ. DualSense™ και PULSE 3D™), χειριστήρια και headset διακρίνονται για το σφαιρικό σχεδιασμό τους, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη θέαση 360° που αισθάνονται οι παίκτες όταν εισέρχονται στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην στρογγυλότητα, την εργονομία και την συνεχή επαφή, η σχεδιαστική ομάδα της Sony Interactive Entertainment θέλει να βυθίσει τους παίκτες σε ένα άνετο περιβάλλον, ξεχνώντας γρήγορα πως χρησιμοποιούν ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού και ένα σετ χειριστηρίων. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τις νέες δυνατότητες του PlayStation VR2, η ομάδα σχεδιασμού πρόσθεσε έναν επιλογέα ρύθμισης για τους φακούς (lens adjustment dial), προκειμένου οι χρήστες να ρυθμίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την απόσταση των φακών από τα μάτια τους και να βελτιστοποιήσουν την προβολή του περιεχομένου. Παράλληλα, έχει ενσωματωθεί ένα νέο μοτέρ για την ανάδραση και έχουν γίνει τροποποιήσεις στο σχεδιασμό των αεραγωγών. Ο Nishino υπογράμμισε ότι η προσθήκη των νέων χαρακτηριστικών σε ένα λεπτότερου σχεδιασμού σύστημα ήταν μεγάλη πρόκληση, αλλά οι ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής της εταιρείας απέδειξαν ότι αυτό ήταν εφικτό όταν παρουσίασαν το τελικό προϊόν. Τα χιλιάδες μικροσκοπικά σύμβολα PlayStation που υπάρχουν στη σχεδίαση της κονσόλας PS5 και του χειριστηρίου DualSense™ δίνουν και πάλι δυναμικό παρόν, τοποθετημένα στις μπροστινές και πίσω πλευρές του PS VR2 headset, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη στυλιστική πινελιά! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!