H Riot Games έχει «απίστευτα σχέδια» για την σεζόν 2021!

    Την Παρασκευή (08/01) το απόγευμα, η Riot Games παρουσίασε μερικά από όσα συναρπαστικά μας περιμένουν στο σύμπαν του League of Legends μέσα στο 2021. H Riot είναι έτοιμη να «απογειώσει» τα League of…

    RG-S2021-intro
    Την Παρασκευή (08/01) το απόγευμα, η Riot Games παρουσίασε μερικά από όσα συναρπαστικά μας περιμένουν στο σύμπαν του League of Legends μέσα στο 2021. H Riot είναι έτοιμη να «απογειώσει» τα League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra και Wild Rift και να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους παίκτες! Και ενώ το κορυφαίο esport του πλανήτη βάζει τις βάσεις για μια ακόμα επιτυχημένη δεκαετία, τα TFT και LoR θα δουν τις competitive scenes τους να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά το Wild Rift - αν και νωρίς - η «δίψα» για την ανάδειξη των κορυφαίων είναι ήδη μεγάλη οπότε μέσα στο 2021 θα χτιστεί η επαγγελματική σκηνή του!

    League of Legends

    Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της Παρασκευής παρουσιάστηκε και το κινηματογραφικό βίντεο του νέου ήρωα του League. Ο κόσμος δεν είναι πλέον ασφαλής, καθώς ο Βιέγκο, ο Έκπτωτος Βασιλιάς έρχεται στο League of Legends. Πριν την προσθήκη του νέου ήρωα οι παίκτες έχουν πολλά να κάνουν. Η νέα Σεζόν Κατάταξης ξεκίνησε, ενώ στις 16 και 17 Ιανουαρίου έχουμε το πρώτο τουρνουά Clash για την καινούργια σεζόν. Παράλληλα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για το περιεχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι (από ανανεώσεις σε ήρωες μέχρι νέες θεματικές αμφιέσεων). Όσον αφορά τώρα τα ανανεωμένα αντικείμενα, θα συνεχίσουν να γίνονται αλλαγές με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

    Teamfight Tactics

    Πολλά τα νέα και για το TFT που αναμένεται να έχει ένα γεμάτο 2021. Η ενημέρωση Μοιρών στο μέσο του Σετ έρχεται μέσα στον Ιανουάριο με την Ενημέρωση 11.2 και φέρνει νέα Φάση Κατάταξης, Ήρωες, Χαρακτηριστικά και Little Legends. Πριν αποχαιρετήσουμε τις Μοίρες και το 4ο σετ θα πραγματοποιηθεί το Πρωτάθλημα Μοιρών του οποίου τα προκριματικά έχουν ήδη ξεκινήσει. Σειρά θα πάρει το 5ο σετ του Teamfight Tactics που αναμένεται να είναι πιο «σκοτεινό» και θα σας βάλει για τα καλά στη μάχη του καλού με το κακό. Ευχάριστα νέα και για εκείνους που θέλουν να παίξουν TFT αλλά δεν έχουν αρκετό χρόνο, αφού θα δημιουργηθεί μια ταχύτερη έκδοση που θα διαρκεί το πολύ 20 λεπτά.

    League of Legends: Wild Rift

    Το κοινό του Wild Rift θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα στο 2021 με την Ανοικτή Έκδοση Beta να φτάνει και στην Αμερική τον Μάρτιο. Η Riot Games θέλει να φέρει το απολαυστικό MOBA σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές και παίκτες μέσα στο 2021. Παράλληλα, ετοιμαστείτε για πληθώρα νέου περιεχομένου με την προσθήκη Ηρώων (περίπου 2 ανά μήνα), Αμφιέσεων και την διεξαγωγή νέων Εκδηλώσεων ενώ η ενημέρωση του Δρ. Μούντο που θα δούμε στο League of Legends έχει ήδη ενταχθεί και στο Wild Rift. Όπως έγινε γνωστό ένα από τα μελλοντικά σχέδια είναι η προσθήκη της λειτουργίας παιχνιδιού ARAM που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν την εκδήλωση «Αποστολή των Γιορντλ» που έχει ήδη ξεκινήσει! Τίμο, Λούλου, Κόρκι, Κένεν και Τριστάνα βρίσκονται ήδη στον δρόμο για το Wild Rift. Για τους πιο ανταγωνιστικούς τρέχει ήδη η πρώτη Σεζόν Κατάταξης.

    Legends of Runeterra

    H νέα χρονιά φέρνει στο LoR την αρχαία γη της Σουρίμα, μέσα από τρεις επεκτάσεις θα εξερευνήσουμε την ιστορία αλλά και το μέλλον της Σουρίμα. Νέοι ήρωες θα φτάσουν στο παιχνίδι, όπως ο Αφέλιος ο οποίος είναι ο πρώτος για φέτος και θα έρθει τον επόμενο μήνα. Το συνεργατικό Εργαστήριο που έρχεται στις 13 Ιανουαρίου είναι ένας από τους νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να απολαύσετε το LoR. Μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο εποχιακό τουρνουά καθώς η Riot Games συνεχίσει να επενδύει στις αγωνιστικές διοργανώσεις για ακόμα μια χρονιά.

    Esports

    Μετά από μια πρώτη επιτυχημένη 10ετία, η Riot Games κοιτά το μέλλον και τα επόμενα 10 χρόνια του LoL Esports. Η επόμενη δεκαετία του League έχει ήδη ξεκινήσει και τα esports θα επεκταθούν και σε παιχνίδια πέραν του League of Legends για PC. Το TFT θα έχει μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν, ενώ έρχονται σημαντικά τουρνουά στο Legends of Runeterra. Στο κοντινό μέλλον θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και για την επαγγελματική σκηνή του Wild Rift. Επιστρέφουμε στο League of Legends για PC καθώς η esports σκηνή τους συνεχίζει την επέκταση της. Θα δούμε αλλαγή επωνυμίας σε τρεις περιοχές - LCK, LCS, CBLol - ενώ δύο από αυτές (LCK, CBLol) μπαίνουν σε μοντέλο franchise. Για το τέλος κρατήσαμε το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο και φέτος θα επιστρέψει στην Κίνα. Οι κορυφαίες ομάδες θα αναμετρηθούν σε διάφορες πόλεις της Κίνας με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται στην Σένζεν. Μείνετε συντονισμένοι, το μέλλον αρχίζει τώρα! Φωτογραφίες και πληροφορίες από το ΔΤ της Riot Games.