God of War Ragnarök | Combat and Enemies Elevated Trailer

    Στο Combat and Enemies Elevated Trailer οι developers της Santa Monica Studio αναλύουν το σχεδιασμό και την κινησιολογία των χαρακτήρων, το σύστημα μάχης αλλά και τους τρόπους με τους οποίους…

    Στο Combat and Enemies Elevated Trailer οι developers της Santa Monica Studio αναλύουν το σχεδιασμό και την κινησιολογία των χαρακτήρων, το σύστημα μάχης αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ανοικοδομήθηκε ο εντυπωσιακός κόσμος του God of War Ragnarök.

    Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Άσγκαρντ προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

    [caption id="attachment_84632" align="alignnone" width="900"] Image Credit: ©2022 Sony Interactive Entertainment – Santa Monica Studio[/caption]
    Το Τσεκούρι Λεβιάθαν, οι Λεπίδες του Χάους και η Ασπίδα του Φύλακα επιστρέφουν μαζί με πλήθος νέων ικανοτήτων για τον Κράτο και τον Ατρέα. Οι φονικές, σπαρτιάτικες δεξιότητες του Κράτου θα δοκιμαστούν όπως ποτέ άλλοτε, καθώς θα μάχεται ενάντια σε θεούς και τέρατα στα Εννέα Βασίλεια για να προστατεύσει την οικογένειά του. H συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου σε PlayStation®5 και PlayStation®4. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!