Gear up, Spartans: Νέο teaser για την τηλεοπτική σειρά Halo!

    Δεκαπέντε δευτερόλεπτα: ένα νέο «sneak peek trailer» μας δίνει μία μικρή γεύση από την επερχόμενη τηλεοπτική Sci-Fi σειρά «Halo», το πρώτο κανονικής διάρκειας Official Trailer της οποίας θα προβληθεί…

    HALO_Series_15sTeaser-Main
    Δεκαπέντε δευτερόλεπτα: ένα νέο «sneak peek trailer» μας δίνει μία μικρή γεύση από την επερχόμενη τηλεοπτική Sci-Fi σειρά «Halo», το πρώτο κανονικής διάρκειας Official Trailer της οποίας θα προβληθεί κατά τη διάρκεια των φετινών «The Game Awards».
    Βασισμένη στη θρυλική σειρά FPS βιντεοπαιχνιδιών του Xbox, η εν λόγω live-action σειρά ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα από την Bonnie Ross (Corporate Vice President @ Microsoft, Head of 343 Industries) και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2022, μέσω της on-demand over-the-top streaming υπηρεσίας Paramount+. Το μικρής διάρκειας teaser δείχνει μια ομάδα από Spartans να τρέχει μέσα σε ένα υπόστεγο της UNSC και (πιθανώς) να ετοιμάζεται για κάποια αποστολή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους (ελέω COVID) και το σόου βρίσκεται τώρα σε διαδικασία post-production, με την ομάδα παραγωγής να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το «φινίρισμα» των οπτικών εφέ. Ο Pablo Schreiber (The Wire, American Gods, Orange Is the New Black) πρωταγωνιστεί ως Master Chief, έχοντας στο πλευρό του την Natascha McElhone (Californication) στο ρόλο της Dr. Catherine Elizabeth Halsey και την Jen Taylor στο ρόλο της Cortana. Παρεμπιπτόντως, σήμερα ενεργοποιείται και το Single Player Campaign του Halo Infinite, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά για Xbox One, Xbox Series X|S, PC και είναι ήδη διαθέσιμο μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!