Gaming Zone: Τι θα παίξουμε τον Ιούνιο

    Οι νέες κυκλοφορίες προμηνύουν ένα καυτό καλοκαίρι στο gaming! Το καλοκαίρι «έσκασε μύτη» και οι κυκλοφορίες του Ιουνίου περιέχουν μερικά πολυαναμενόμενα παιχνίδια που θα σου κρατήσουν παρέα όλο το…

    77af837d4817cd358f11267f0fe01692-product-feature-wow-eras-bcc-960x540
    Οι νέες κυκλοφορίες προμηνύουν ένα καυτό καλοκαίρι στο gaming! Το καλοκαίρι «έσκασε μύτη» και οι κυκλοφορίες του Ιουνίου περιέχουν μερικά πολυαναμενόμενα παιχνίδια που θα σου κρατήσουν παρέα όλο το καλοκαίρι και θα αποτελέσουν απαραίτητη συντροφιά τις στιγμές που θα αναζητήσεις δροσιά, μακριά από τον ήλιο και την ζέστη. Αναλυτικότερα:
    • The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion (Stadia, PC) – 1η Ιουνίου, (PlayStation 4, Xbox One) – 8 Ιουνίου

    Μπορείς να απολαύσεις τις νέες περιπέτειες του Gates of Oblivion μέσα στον κόσμο του Elder Scrolls Online, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις επιμέρους περιπέτειες που θα γίνουν διαθέσιμες εντός του ESO, όπως το Flames of Amibition και του The Elders Scrolls Online: Blackwood. Για όλο το υπόλοιπο του 2021, θα ανακαλύψεις τα γεγονότα που εκτυλίσσονται 800 χρόνια μετά το τέλος του The Elder Scrolls IV: Oblivion. Να θυμίσουμε πως το PlayStation 4 και Xbox One θα λάβουν το The Elders Scroll Online: Gates of Oblivion στις 8 Ιουνίου και την ίδια ημέρα, οι ιδιοκτήτες PlayStation 5 και Xbox Series X|S αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο του Elder Scrolls Online.
    • Wreckfest (Playstation 5) – 1η Ιουνίου

    https://youtu.be/hNhEHUfu3iY Αν έχεις βαρεθεί τα ρεαλιστικά παιχνίδια αγώνων ταχύτητας, με τα γυαλιστερά αυτοκίνητα και την εμμονή να οδηγείς δίκαια, ήρθε η ώρα να ξεδώσεις κάνοντας τα πάντα παλιοσίδερα στο πέρασμά σου με το Wreckfest στο PlayStation 5!
    • World of Warcraft: Burning Crusade Classic (PC) – 1η Ιουνίου

    Ξαναζήσε το ταξίδι στο Dark Portal και ανακάλυψε ξανά την κατακερματισμένη Outland. Το Burning Crusade Classic είναι εδώ για να ξυπνήσει μνήμες, να αναβαθμίσει την εμπειρία World of Warcraft classic και να σου προσφέρει άμεσο character boost.
    • Chivalry 2 (PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 8 Ιουνίου

    https://youtu.be/WkIos9c1pnQ Ζήσε κινηματογραφικές μεσαιωνικές μάχες με το Chivalry 2! Από τις μάχες σώμα με σώμα με σπαθιά και δόρατα, μέχρι την βροχή από φλεγόμενα βέλη και επικές πολιορκίες κάστρων, εσύ και οι φίλοι σου μπορείτε να κατακτήσετε την δόξα. Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι μαχών και μάλιστα μπορείς να παίξεις με όλους τους φίλους σου είτε παίζουν στο PC είτε σε κάποια κονσόλα.
    • Final Fantasy VII Remake: Intergrade (PlayStation 5) – 10 Ιουνίου

    https://youtu.be/Ge73iBqc7o8 Επιστροφή για μια ακόμα φορά στην Midgar για το πρώτο μέρος της επικής ιστορίας του Cloud και της παρέας του, όπως την εξιστορεί το Final Fantasy VII Remake, αλλά αυτήν την φορά με καλύτερα γραφικά, γρηγορότερο loading και βελτιωμένο framerate χάρη στην δύναμη του PlayStation 5. Όσοι αγόρασαν τον τίτλο και αργότερα απέκτησαν PlayStation 5, μπορούν να απολαύσουν την αναβάθμιση στον τεχνικό τομέα δωρεάν αλλά το Intermission DLC με κέντρο την Yuffie πωλείται ξεχωριστά και αποκλειστικά σε παίκτες PlayStation 5.  Μπορείς να προπαραγγείλεις εδώ.
    • Ratchet & Clank: Rift Apart (PlayStation 5) – 11 Ιουνίου

    https://youtu.be/9p_gg9UW9k4 Η επόμενη μεγάλη περιπέτεια μεταξύ διαστάσεων των Ratchet & Clank έρχεται στο PlayStation 5 για να σε συναρπάσει! Γνώρισε την Rivet, ένα νέο Lombax που ζει σε μια άλλη διάσταση και εξασφάλισε πως δεν θα υπάρξει κανένα εναλλακτικό σύμπαν στο οποίο ο Dr. Nefarious νικάει. Μπορείς να το προπαραγγείλεις εδώ. 
    • Game Builder Garage (Switch) – 11 Ιουνίου

    https://youtu.be/SXG4KdstVw4 Το πανεύκολο εργαλείο δημιουργίας παιχνιδιών της Nintendo έρχεται για να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι, με την καθοδήγηση των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τους κορυφαίους τίτλους του ιαπωνικού κολοσσού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για να γνωρίσουν τα παιδιά τον υπέροχο κόσμο του προγραμματισμού υπολογιστών με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, μόνο με το Nintendo Switch!
    • Dark Alliance – (PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 22 Ιουνίου

    https://youtu.be/BaobG3z18zg Επιστροφή στον κόσμο των Dungeons and Dragons με το Dark Alliance. Πρόκειται για ένα reboot για τα παιχνίδια που διαδραματίζονται στον κόσμο του D&D σε ένα καταιγιστικό RPG τρίτου προσώπου.
    • Alex Kidd in Miracle World DX (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 24 Ιουνίου

    https://youtu.be/7NAOhsufHiA Jan-Ken-Pon! Από το μακρινό 1986 και το Sega Master System στις σημερινές Ultra HD κονσόλες και τηλεοράσεις, ο Alex Kidd έρχεται να κατακτήσει ξανά τις καρδιές μας με τις περιπέτειες του, σε ένα remake που θα θυμίσει στους παλιούς και θα διδάξει τους καινούριους τι σημαίνει κλασσικό platforming! 
    • Mario Golf: Super Rush (Switch) – 25 Ιουνίου

    https://youtu.be/5R-EuaUbPvc Παίξε golf με τον Mario και την παρέα του, σε ένα παιχνίδι που όχι μόνο προσφέρει κλασσική εμπειρία του αγαπημένου σπορ, αλλά με το Speed Golf και το Golf Adventure μπορείς να έχεις μια νέα διασκεδαστική εμπειρία! Μπορείς να το προπαραγγείλεις εδώ.
    • Scarlet Nexus (PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 25 Ιουνίου

    https://youtu.be/tlO7nLuCiag Το Scarlet Nexus είναι ένα action RPG που σε βάζει στον ρόλο των ηρώων Yuito Sumeragi και Kasane Rendall που κατέχουν δυνάμεις ψυχοκίνησης και υπεράνθρωπες αισθήσεις και καλούνται να προστατέψουν την ανθρωπότητα από μια ορδή όντων με το όνομα “The Others”. Άλλες κυκλοφορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν εν τάχει:
    • Ghosts 'n Goblins: Resurrection (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 1 Ιουνίου
    • Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 4 Ιουνίου
    • Ninja Gaiden: Master Collection (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 10 Ιουνίου
    • Guilty Gear -Strive- (PlayStation 5, PlayStation 4, PC) – 11 Ιουνίου
    • Legend of Mana (PlayStation 4, Switch, PC) – 24 Ιουνίου
    • Tony Hawk's Pro Skater 1 And 2 (Switch) – 25 Ιουνίου
    • Disgaea 6: Defiance of Destiny (Switch) – 29 Ιουνίου
    όπως πάντα, για κονσόλες, gaming PC, περιφερειακά και τίτλους, το μυαλό πάει στο Πλαίσιο!