gamescom 2022 Xbox Showcase | Δείτε το 6ώρο πρόγραμμά του!

    Η τρίτη ημέρα της gamescom 2022 έχει ξεκινήσει και μετά τα Opening Night Live και The Future Games Show σειρά έχει το Xbox Showcase, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα στις 15.00 και θα ολοκληρωθεί στις…

    XboxShow-PL-GC22-1
    Η τρίτη ημέρα της gamescom 2022 έχει ξεκινήσει και μετά τα Opening Night Live και The Future Games Show σειρά έχει το Xbox Showcase, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα στις 15.00 και θα ολοκληρωθεί στις 21.00 (τοπική). Καλό κουράγιο!
    Στο περίπτερο της εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στο Hall 8 του Koelnmesse (Εκθεσιακού Κέντρο της Κολωνίας), υπάρχουν 36 «σταθμοί» εξοπλισμένοι με τίτλους που θα έρθουν στο Xbox τους επόμενους 12 μήνες, υπογραμμίζοντας ότι αρκετοί από αυτούς θα συμπεριληφθούν και στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. [caption id="attachment_86992" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © Plaisio Computers 2022, Xbox Game Booth - Microsoft[/caption] Περιμένουμε συνεντεύξεις προγραμματιστών και παιχνίδια από Xbox Game Studios (Pentiment, Age of Empires IV, Microsoft Flight Simulator, Sea of Thieves, Grounded) αλλα και από συνεργάτες της Microsoft, όπως το A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio/Focus Entertainment), Disney Dreamlight Valley (Gameloft), Gunfire Reborn (Duoyi Games/505 Games), Inkulinati (Yaza Games/Daedalic Entertainment), Last Case of Benedict Fox (Plot Twist Games/Rogue Games), Lies of P (Neowiz), Lightyear Frontier (Frame Break), Planet of Lana (Wishfully/Thunderful) και You Suck at Parking (Happy Volcano). Το Xbox Showcase θα μεταδοθεί ζωντανά και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_AAiraI837U Όλοι οι χώροι του περιπτέρου είναι προσβάσιμοι σε αναπηρικά αμαξίδια ενώ διαθέσιμα, κατόπιν αιτήματος, είναι και τα Xbox Adaptive Controllers – τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παίκτες με περιορισμένη κινητικότητα. Επιπλέον, στο χώρο υπάρχουν διερμηνείς της Αμερικανικής Νοηματικής Γλώσσας (ASL), της Βρετανικής Νοηματικής Γλώσσας (BSL) και της Γερμανικής Νοηματικής Γλώσσας (DGS), καθώς και προσωπικό «Here to Help», έτοιμο για να εξυπηρετήσει όλους τους παίκτες. [caption id="attachment_87039" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © Plaisio Computers 2022, Xbox Game Booth - Microsoft[/caption] Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ανακοινώσεις από την gamescom 2022!