Frontier Developments: Launch Trailer για το F1® Manager 2022

    Διαχειριστείτε τη δική σας ομάδα οδηγών και αφήστε το στίγμα σας στη Formula 1®, στον επίσημο προσομοιωτή διαχείρισης ομάδας αγώνων ταχύτητας, F1® Manager 2022. Δείτε το επικό Launch Trailer και…

    F1-Man2022-Main
    Διαχειριστείτε τη δική σας ομάδα οδηγών και αφήστε το στίγμα σας στη Formula 1®, στον επίσημο προσομοιωτή διαχείρισης ομάδας αγώνων ταχύτητας, F1® Manager 2022. Δείτε το επικό Launch Trailer και γράψτε ένα νέο κεφάλαιο σε μια νέα, τολμηρή εποχή για τη Formula 1®.
    Γίνετε το... αφεντικό του επιλεγμένου σας κατασκευαστή και διαλέξτε από ένα ρόστερ οδηγών και προσωπικού του 2022. Με πλήρη άδεια F1® για παρουσίαση πιστή στην πραγματικότητα, δεν θα παίζετε απλώς F1® Manager 2022 – θα το ζείτε. Σκοπός είναι να εντυπωσιάσετε το διοικητικό συμβούλιο, πετυχαίνοντας τους στόχους σας για τη σεζόν, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της ομάδας σας για τα επερχόμενα χρόνια.
    Αποκτήστε το νέο σχέδιο αυτοκινήτου για το 2022 και τρέξτε πιο κοντά στους αντιπάλους σας από ποτέ. Καθορίστε νέα ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητά σας για να είναι έτοιμα για τον προσεχή αγώνα. Επιλέξτε την προσέγγισή σας σε μηχανικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσετε πλεονέκτημα σε επερχόμενες πίστες. Από το σβήσιμο των φώτων μέχρι την καρό σημαία, εσείς έχετε τον έλεγχο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 30 Αυγούστου, με την κυκλοφορία του τίτλου σε Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X|S και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!