Light mode
Dark mode
Burger menu

    Forspoken: Παρκούρ και μαγεία στον αμείλικτο κόσμο της Athia!

    Αναρριχηθείτε σε τοίχους, πετάξτε πάνω από φαράγγια, πηδήξτε από ύψη που προκαλούν ζάλη και διασχίστε γρήγορα τεράστια τοπία: Square Enix και Luminous Productions έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο…

    Forspoken-DDCT-Main
    Αναρριχηθείτε σε τοίχους, πετάξτε πάνω από φαράγγια, πηδήξτε από ύψη που προκαλούν ζάλη και διασχίστε γρήγορα τεράστια τοπία: Square Enix και Luminous Productions έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο Deep Dive: Magic Combat Trailer, το οποίο επικεντρώνεται στο σύστημα μάχης και κίνησης του επερχόμενου Forspoken!
    Το aRPG Forspoken ακολουθεί το ταξίδι της Frey Holland (Ella Balinska), μιας νεαρής Νεοϋορκέζας που μεταφέρεται στο πανέμορφο, αλλά και αμείλικτο κόσμο της Athia. Αναζητώντας τον δρόμο της επιστροφής, η Frey πρέπει να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες μαγικές της ικανότητες για να διασχίσει τεράστιες περιοχές, να αντιμετωπίσει απόκοσμα πλάσματα και να κατατροπώσει τις παντοδύναμες μητριάρχισσες, γνωστές και ως Tantas. Οι μοναδικές της ικανότητες τής επιτρέπουν να διασχίζει με ευκολία αυτόν τον πανέμορφο, μα σκληρό κόσμο. [caption id="attachment_90502" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © Luminous Productions[/caption] Ο εν λόγω τίτλος σχεδιάστηκε ώστε να αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του υλικού του PlayStation®5, με τη φιλοσοφία της Luminous Productions (Final Fantasy XV) να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming που συνδυάζουν τελευταία τεχνολογία με δημιουργικότητα, ενώ οι βραβευμένοι με BAFTA συνθέτες Bear McCreary (God Of War, The Walking Dead TV Series) και Garry Schyman (BioShock Series) υπογράφουν το σάουντρακ.
    Το Forspoken θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Ιανουαρίου του 2023 για PlayStation®5 και PC (Microsoft Store, Epic Games, Steam). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!