Farming Simulator 2022 vs Battlefield 2042, σημειώσατε 1!

    Το Farming Simulator 22 κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου και σύμφωνα με το SteamDB οι νέοι χάρτες, οι νέες καλλιέργειες και τα νέα αγροτικά μηχανήματα απασχολούν ήδη αρκετούς ψηφιακούς «αγρότες»!…

    FFSzGo_XMAct9nQ
    Το Farming Simulator 22 κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου και σύμφωνα με το SteamDB οι νέοι χάρτες, οι νέες καλλιέργειες και τα νέα αγροτικά μηχανήματα απασχολούν ήδη αρκετούς ψηφιακούς «αγρότες»!
    Βασισμένο στη μηχανή γραφικών GIANTS Engine 9, το νέο πόνημα της ελβετικής GIANTS Software κατάφερε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα αλλά και μία σημαντική πρωτιά - σε ό,τι αφορά την προσέλευση παικτών - μετρώντας περίπου 94.000 παίκτες (online) μέσα στο τελευταίο 24ώρο και 105.636 ταυτόχρονους (concurrent) παίκτες κατά το τελευταίο εξαήμερο (all-tile peak). Τα τρακτέρ του Farming Simulator 2022 κατάφεραν να «φρεζάρουν» ακόμα και τις πολεμικές μηχανές του Battlefield™ 2042, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου και αυτή τη στιγμή μετράει 53.000+ παίκτες (online), καθώς και 105.397 ταυτόχρονους (concurrent) παίκτες εντός του τελευταίου 9ημέρου (all-tile peak). Ομολογουμένως, το ΑΑΑ first-person shooter της ΕΑ DICE δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα, καθώς τα τεχνικά κυρίως προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής είναι τεράστια. Με περισσότερα από 31.000 αρνητικά reviews σε ελάχιστες ημέρες από την κυκλοφορία του, βρίσκεται πλέον μαζί με το eFootball™ 2022 ανάμεσα στους τίτλους με τη χειρότερη βαθμολογία που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από τις λίστες του Steam. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!