Επίσημο το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core!

    Με ανάρτησή του στο Xbox Wire, ο Daniel Ruiz (Senior Product Marketing Manager, Xbox Accessories) ανακοίνωσε τον ερχομό του Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core, το οποίο αποτελεί την λευκή…

    XBXEC2-2022-White-Main
    Με ανάρτησή του στο Xbox Wire, ο Daniel Ruiz (Senior Product Marketing Manager, Xbox Accessories) ανακοίνωσε τον ερχομό του Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core, το οποίο αποτελεί την λευκή έκδοση του γνωστού ασύρματου χειριστηρίου της Microsoft.
    Το νέο χειριστήριο δεν διαφέρει μόνο ως προς το χρώμα αλλά και ως προς τα περιεχόμενα της συσκευασίας, μιας και τα εξαρτήματα που συνοδεύουν την κανονική έκδοση δεν περιλαμβάνονται, για αυτό και η τιμή λιανικής πώλησης του είναι κατάτι χαμηλότερη ($129,99 MSRP) - εξού και ο προσδιορισμός «Core». Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι μοχλοί ρυθμιζόμενης έντασης, οι κοντύτερες ασφάλειες στις σκανδάλες, η λαβή από καουτσούκ και τα επανασχεδιασμένα στοιχεία που γνωρίσαμε στο Xbox Elite Wireless Controller Series 2 είναι όλα εκεί, απλά σε λευκό χρώμα. Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση δεν συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς. [caption id="attachment_88201" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Microsoft[/caption] Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε το πακέτο και να συμπεριλάβετε όλα τα επιπλέον εναλλάξιμα εξαρτήματα, θα πρέπει να προμηθευτείτε το Complete Component Pack έναντι $59,99 (MSRP). Η συσκευασία του Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core (White) περιλαμβάνει τα εξής:
    • Ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite Wireless Controller Series 2
    • Ένα εργαλείο ρύθμισης (Thumbstick – adjustment tool)
    • Ένα καλώδιο USB-C
    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!