Epic Games Store: Trick-or-treat με το DARQ: Complete Edition!

    Στο πνεύμα των ημερών (Χαλογουίν αφού) το Epic Games Store αποφάσισε αντί αποχαιρετήσει τον «Spooktober» με άλλο ένα horror puzzle/adventure!  Πρόκειται για το εφιαλτικό DARQ: Complete Edition…

    DARQ-CE-Main
    Στο πνεύμα των ημερών (Χαλογουίν αφού) το Epic Games Store αποφάσισε αντί αποχαιρετήσει τον «Spooktober» με άλλο ένα horror puzzle/adventure! 
    Πρόκειται για το εφιαλτικό DARQ: Complete Edition (Windows) της αμερικανικής Unfold Games, το οποίo θα μπορείτε να ρίξετε στο καλάθι σας - χωρίς καμία επιπλέον χρέωση - μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου. Ο τίτλος αφηγείται την ιστορία του Lloyd, ενός αγοριού που αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι ονειρεύεται, όμως για κακή του τύχη το όνειρο μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη και όλες οι προσπάθειες που κάνει για να ξυπνήσει αποτυγχάνουν. Καθώς εξερευνά τα πιο σκοτεινά σημεία του υποσυνείδητου, ο Lloyd καταλαβαίνει πως για να επιβιώσει αυτόν τον εφιάλτη θα πρέπει να παραβιάσει τους νόμους της φυσικής αλλά και να εκμεταλλευτεί τους τρόπους που «λειτουργεί» ο κόσμος των ονείρων. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο επόμενος δωρεάν τίτλος, το city builder/strategy Aven Colony (Windows) των Mothership Entertainment/Team17, το οποίo θα διατεθεί από τις 4 έως και τις 11 Νοεμβρίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!