ELDEN RING: Launch Trailer και Global Release Timings!

    Λίγες μόνο μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του ELDEN RING και η Bandai Namco αποφάσισε να μας προετοιμάσει κατάλληλα, παραθέτοντας τις ώρες λανσαρίσματος ανά περιοχή (Global Release…

    ER-Global-Release-Times-Main
    Λίγες μόνο μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του ELDEN RING και η Bandai Namco αποφάσισε να μας προετοιμάσει κατάλληλα, παραθέτοντας τις ώρες λανσαρίσματος ανά περιοχή (Global Release Timings) και το Launch Trailer του πολυαναμενόμενου open-world aRPG.
    Για τη δική μας περιοχή και σε ό,τι αφορά την έκδοση για PC, η ώρα λανσαρίσματος έχει προγραμματιστεί για την 01:00 (τοπική) της 25ης Φεβρουαρίου, ενώ για τις κονσόλες μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή τα μεσάνυχτα. Όσοι το έχουν προαγοράσει για κονσόλα Xbox μπορούν να προχωρήσουν σε προεγκατάσταση του τίτλου άμεσα, ενώ όσοι το έχουν προαγοράσει για κονσόλες PlayStation και PC, η προεγκατάσταση θα είναι ενεργοποιηθεί 48 ώρες πριν την κυκλοφορία του. [caption id="attachment_77588" align="alignnone" width="1920"] Image Credit: © 2010 - 2022 BANDAI NAMCO Europe S.A.S[/caption] Στα Lands Between, που κυβερνά η Βασίλισσα Marika, το ELDEN RING - η πηγή του Erdtree - έχει γίνει κομμάτια. Οι απόγονοι της Marika, όλοι ημίθεοι, μοιράστηκαν τα κομμάτια του ELDEN RING (γνωστά και ως Great Runes) και στιγματισμένοι από την τρέλα της νέας τους δύναμης, πυροδότησαν έναν πόλεμο: Το Shattering. Έναν πόλεμο που έφερε την εγκατάλειψη από το Greater Will. Και τώρα η καθοδήγηση της χάρης θα φτάσει στους Tarnished, οι οποίοι απορρίφθηκαν από τη χάρη του χρυσού και εξορίστηκαν από τα Lands Between. Εσείς, οι νεκροί, που ακόμη ζείτε, με τη χάρη σας προ πολλού χαμένη, ακολουθήστε το μονοπάτι στα Lands Between, πέρα από την ομιχλώδη θάλασσα, για να αντικρύσετε το ELDEN RING. Και γίνετε Elden Lord. Το ELDEN RING κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Όσοι αποκτήσουν την έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης (στην αντίστοιχη έκδοση) για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!