E3 2021: Όλο το πρόγραμμα των παρουσιάσεων!

    Μύρισε καλοκαίρι, μύρισε Ε3! Από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουνίου, θα έχουμε παρουσιάσεις, νέα και ανακοινώσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες της βιομηχανίας των videogames, σχετικά με το τι θα παίξουμε το…

    sgf
    Μύρισε καλοκαίρι, μύρισε Ε3! Από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουνίου, θα έχουμε παρουσιάσεις, νέα και ανακοινώσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες της βιομηχανίας των videogames, σχετικά με το τι θα παίξουμε το υπόλοιπο του 2021 και στις αρχές το 2022.  To πρόγραμμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και για δική σου ευκολία, έχουμε μαζέψει νοικοκυρεμένα τις παρουσιάσεις σε αυτό το post: 
    • Summer Game Fest - 10 Ιουνίου

      Στις 10 Ιουνίου, το Summer Game Fest επανέρχεται με ένα μεγάλο show που θα περιέχει μεγάλες ανακοινώσεις και νέα απο τους μεγαλύτερους εκδότες όπως η Activision, η Epic Games, το PlayStation και το Xbox. Μπορείς να το παρακολουθήσεις στο επίσημο site ή το YouTube και το Twitch.
    • Ubisoft Forward – 12 Ιουνίου

    Τον χορό ανοίγει Ubisoft με το Ubisoft Forward. Στις 10.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, θα μάθουμε τα τελευταία νέα για παιχνίδια όπως το Far Cry 6, θα αποκαλύψουν νέους τίτλους και, ίσως, μας πουν τι απέγινε το Beyond Good and Evil 2. Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση από το επίσημο site, και απο τα επίσημα κανάλια της Ubisoft στο YouTube και το Twitch.
    • Xbox and Bethesda Games Showcase – 13 Ιουνίου

    Στις 8.00μ.μ. ώρα Ελλάδος, η Microsoft και η Bethesda υπόσχονται 90 λεπτά γεμάτα νέα παιχνίδια, νέες προσθήκες στο Xbox Game Pass, νέα για το Halo Infinite και το Starfield αλλά και αρκετούς τίτλους που δεν έχουν ανακοινωθεί και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην παρουσίαση. Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση στα επίσημα κανάλια του Xbox στο YouTube και το Twitch αλλά και στους λογαριασμούς του Xbox στο Twitter και το Facebook.
    • PC Gaming Show – 13 Ιουνίου

    Φυσικά, δεν λείπει το ανάλογο showcase που αφορά αποκλειστικά το PC Gaming. Οι μεγαλύτερες κυκλοφορίες που αφορούν το PC και τους ενθουσιώδεις PC gamers θα είναι εδώ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ώρα. Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση στα επίσημα κανάλια του PC Gamer στο YouTube και το Twitch.
    • Square Enix Presents - 13 Ιουνίου

    H Square Enix μας υπόσχεται ενα γεμάτο showcase 40 λεπτών που θα ξεκινήσει στις 10.15μ.μ ώρα Ελλάδος. Η εκδήλωση θα περιέχει μια σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα ενός τίτλου, πάνω στον οποίο εργάζεται η Eidos-Montreal. Για όσους δεν θυμούνται, είναι οι δημιουργοί των καταπληκτικών παιχνιδιών Deus-Ex: Human Revolution και Deus-Ex: Mankind Divided.  Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση στα επίσημα κανάλια της Square Enix στο Youtube και το Twitch.
    • Nintendo E3 Showcase – 15 Ιουνίου

    Στην τελευταία ημέρα των παρουσιάσεων και στις 7.00μ.μ. ώρα Ελλάδας η Nintendo θα μας δείξει 40 λεπτά επερχόμενων παιχνιδιών στο Nintendo E3 Showcase. Αμέσως μετά, ακολουθεί το Nintendo Treehouse: Live με τρείς ώρες gameplay από τα φρεσκοανακοινωμένα παιχνίδια. Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση στο επίσημοThe Nintendo E3 website και τα επίσημα κανάλια της Nintendo στο YouTube και Twitch.
    • Πέρα από τις μεγάλες ανακοινώσεις, υπάρχουν και αρκετές μικρότερες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν:
    Guerilla Collective – 12 Ιουνίου, 6.00μ.μ. (Twitch) Wholesome Direct – 12 Ιουνίου, 7.00μ.μ. (YouTube) Gearbox Entertainment - 12 Ιουνίου, 12.00π.μ. (YouTube) Devolver Digital - 12 Ιουνίου, (δεν έχει ανακοινωθεί ώρα) (Twitch) Warner Bros. - 13 Ιουνίου 12.00π.μ (YouTube) Future Games Show – 14 Ιουνίου, 2.00π.μ. (YouTube, Twitch) Capcom - 14 Ιουνίου, 12.30π.μ. (YouTube) RAZER - 15 Ιουνίου, 1.00π.μ. (YouTube) BANDAI NAMCO - 16 Ιουνίου 12.25π.μ. (Youtube) Μπορείς να δείς όλες τις παρουσιάσεις των event στο επίσημο κανάλι της Ε3 στο YouTube, το Twitch τκαι τους λογαριασμούς της Ε3 στα Facebook & Twitter  Μπορείς να αναζητήσεις περισσότερες λεπτομέρειες στην ειδική επίσημη σελίδα της Ε3 για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και το fan registration. Επειδή οι ανακοινώσεις συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές, θα προσθέτουμε ώρες και ημερομηνίες την στιγμή που θα ανακοινώνονται!