Δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες το Fall Guys: Ultimate Knockout!

    Ναι, καλά διαβάσατε: η διαδικτυακή αρένα των Mediatonic/Devolver Digital «ωρίμασε» και είναι πλέον έτοιμη να μεταφέρει αυτόν το μοναδικό συνδυασμό δημιουργικότητας και κλιμακούμενου χάους σε όλες τις…

    FG-F2P-Main
    Ναι, καλά διαβάσατε: η διαδικτυακή αρένα των Mediatonic/Devolver Digital «ωρίμασε» και είναι πλέον έτοιμη να μεταφέρει αυτόν το μοναδικό συνδυασμό δημιουργικότητας και κλιμακούμενου χάους σε όλες τις πλατφόρμες - εντελώς δωρεάν!
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Βρετανικού στούντιο, από τις 21 Ιουνίου του 2022 το Fall Guys: Ultimate Knockout θα είναι «free on all platforms», καθώς την ιδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμο και από τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα των Nintendo (Switch), Microsoft (Xbox) και Epic Games (PC). Θα υπάρχει υποστήριξη για cross-play και cross-progression ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ όσοι έχουν στηρίξει την Mediatonic - αγοράζοντας το παιχνίδι μέσω PlayStation Store ή του Steam - θα λάβουν ως ανταμοιβή ένα Legacy Pack με τρία κοστούμια (Regal, Veggie Dog, Feisty Dwarf) και ένα Season Pass για την Season 1 (εφόσον το παιχνίδι κάνει ουσιαστικά μία νέα αρχή). Νέες πίστες, νέα κοστούμια και pre-registration awards - και αυτή είναι μόνο η αρχή! [caption id="attachment_81750" align="alignnone" width="900"] © Mediatonic[/caption] Ξεπεράστε σουρεαλιστικά εμπόδια, κατατροπώστε βίαιους αντιπάλους και υπερνικήστε τους αδυσώπητους νόμους της φυσικής, ανοίγοντας σκουντουφλιστά τον δρόμο προς την τελική αποθέωση. Παρακολουθήστε με απόλαυση πώς οι αντίπαλοί σας σκύβουν, κυλούν και εφορμούν προς μια ξεκαρδιστικά αναπόφευκτη ήττα. Κάντε την αξιοπρέπειά σας στην άκρη και προετοιμαστείτε για ξεκαρδιστικές γκάφες στη διεκδίκηση του στέμματος!