Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του HTC Vive Air

    Από ότι φαίνεται, η HTC πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει επίσημα το νέο της headset εικονικής πραγματικότητας το οποίο θα έχει την ονομασία HTC Vive Air. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη διαρροή…

    HTC-Vive-Air-0
    Από ότι φαίνεται, η HTC πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει επίσημα το νέο της headset εικονικής πραγματικότητας το οποίο θα έχει την ονομασία HTC Vive Air. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη διαρροή επίσημων φωτογραφιών του από την ιστοσελίδα των βραβείων World Design Guide. Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, το νέο headset της γνωστής ταϊβανέζικης εταιρείας φαίνεται να διαθέτει ελαφρύ και άνετο σχεδιασμό με τέσσερις κάμερες tracking. Για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ελαφριά υλικά (π.χ. ύφασμα) που αναπνέουν και στεγνώνουν γρήγορα, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται σε αθλητικά παπούτσια. Επιπλέον, o «quick release» σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση των υφασμάτων στοιχείων του headset για την πλύση τους.

    Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα των βραβείων World Design Guide, το Vive Air «σχεδιάστηκε ειδικά για virtual fitness και έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με ασκήσεις έντασης και για πολύωρη χρήση». To πιθανότερο είναι το νέο VR headset της HTC να ανακοινωθεί στην ViveCon 2021 που θα πραγματοποιηθεί 11 με 12 Μαΐου φέτος.

    Αν θέλεις να εισέλθεις στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, στο Πλαίσιο θα βρεις ποικιλία από συσκευές, περιφερειακά και παιχνίδια για μία απίστευτη εμπειρία VR.