Devolver Digital: Reveal Trailer για το Serious Sam: Siberian Mayhem

    Croteam και Timelock Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το Reveal Trailer για το νέο stand-alone expansion του Serious Sam, Siberian Mayhem! Οι περιπέτειες του "Serious" Sam Stone συνεχίζονται, καθώς ο…

    Serious-Sam-Siberian-Mayhem-Main
    Croteam και Timelock Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το Reveal Trailer για το νέο stand-alone expansion του Serious Sam, Siberian Mayhem!
    Οι περιπέτειες του "Serious" Sam Stone συνεχίζονται, καθώς ο αγαπημένος μας ήρωας ταξιδεύει στα τεράστια, ερημικά και γεμάτα μυστικά εδάφη της Σιβηρίας, κυνηγώντας τον προδότη General Brand - ο οποίος βρίσκεται σχεδόν πάντα ένα βήμα μπροστά. Ο δρόμος είναι μακρύς και γεμάτος εκπλήξεις, ξεχασμένες ιστορίες, (εκνευριστικά μεγάλες) ανεξερεύνητες περιοχές και απίστευτες μάχες ενάντια στις ορδές του Mental. Ο τίτλος περιλαμβάνει νέες αποστολές και side-missions, νέους εχθρούς και bosses, νέα οχήματα και φυσικά (πολλά) νέα όπλα! Το Serious Sam: Siberian Mayhem κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου για PC και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Steam, με έκπτωση 10% (Special Promotion από 19,99€ στα 17,99€). Μπείτε στον αγώνα, σύντροφοι! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!