Devolver Digital: Όλα όσα μας έδειξε στο Marketing Countdown to Marketing!

    Γνωστή για τις αντισυμβατικές παρουσιάσεις της, η Devolver Digital απείχε από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Summer Game Fest, διοργανώνοντας για μία ακόμα φορά το δικό της σόου! Τι έρχεται μετά τα…

    DD-MCTC-Main
    Γνωστή για τις αντισυμβατικές παρουσιάσεις της, η Devolver Digital απείχε από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Summer Game Fest, διοργανώνοντας για μία ακόμα φορά το δικό της σόου!
    Τι έρχεται μετά τα Fall Guys: Ultimate Knockout, Loop Hero, Death's Door, Inscryption και Card Shark; Πόσο ρεύμα καταναλώνει το «mecha suit» του Suda51; Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το «Marketing Countdown to Marketing» είναι πολλά και θα παραμείνουν αναπάντητα... ή μήπως όχι;
    Cult of the Lamb - Release Date Trailer (NS, PS5, PS4, XB X|S, XB1, PC)
    Η παρουσίαση της Devolver Digital άνοιξε με το Release Date Trailer του απίστευτα χαριτωμένου Cult of the Lamb. Στο συγκεκριμένο τίτλο αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός... δαιμονισμένου αρνιού, το οποίο σώζεται από βέβαιο αφανισμό χάρη σε έναν «μυστηριώδη άγνωστο». Για να ξεπληρώσει το χρέος του καλείται να δημιουργήσει μία αίρεση με πιστούς ακόλουθους στο όνομά του. Ξεκινήστε τη δική σας θρησκεία σε μια χώρα ψευδοπροφητών, συγκεντρώστε πόρους, εξερευνήστε μυστηριώδεις περιοχές και να διαδώστε τον λόγο σας - για να δημιουργήσετε μια πιστή κοινότητα. Το Cult of the Lamb θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.
    Anger Foot - Reveal Trailer (PC)
    Από τους δημιουργούς του run-and-gun Broforce έρχεται το Anger Foot, ένα παιχνίδι στο οποίο... κλωτσάς τους πάντες και τα πάντα δίχως αύριο και παίρνεις ονόματα! Η Shit City είναι η «αρρώστια» ασθένεια και το πόδι σας είναι η «θεραπεία». Επίλεξε το ζευγάρι που χρειάζεσαι μέσα από μια ιδιαίτερη συλλογή τρομερών υποδημάτων, δέσε τα κορδόνια σου και ετοιμάσου να οργώσεις τα διαταραγμένα στενάκια της πόλης - και όχι μόνο! Η κυκλοφορία του single-player action/adventure τίτλου της Free Lives είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο χρόνο αλλά μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε το Anger Foot Demo και να εκπαιδευτείτε στις κλωτσιές. Μέσα από ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό Reveal Trailer, το The Plucky Squire της All Possible Futures μας συστήνει τον Jot και τους φίλους του - χαρακτήρες ιστοριών που ανακαλύπτουν έναν τρισδιάστατο κόσμο έξω από τις σελίδες του βιβλίου τους. Όταν ο κακόβουλος Humgrump συνειδητοποιεί ότι είναι ο «κακός» του βιβλίου - που προορίζεται να χάσει τη μάχη του ενάντια στις δυνάμεις του καλού για όλη την αιωνιότητα - διώχνει τον ηρωικό Jot από τις σελίδες του και αλλάζει την ιστορία για πάντα. Μεταβείτε ανάμεσα σε δισδιάστατους και τρισδιάστατους κόσμους, λύνοντας παζλ, πυγμαχώντας με... ασβούς, πετώντας με jetpacks και φέρνοντας εις πέρας πολλά απολαυστικά mini challenges, αποδεικνύοντας πως είστε ο ήρωας ενός ζωντανού παραμυθιού. Έρχεται το 2023. Το Skate Story του Sam Eng είναι ένα απίστευτο παιχνίδι φαντασίας. Είστε ένας δαίμονας στον Κάτω Κόσμο, φτιαγμένος από γυαλί και πόνο. Ο Διάβολος σας έδωσε ένα σκέιτμπορντ με μια απλή συμφωνία: πρέπει να κάνετε σκέιτ μέχρι την Σελήνη και να την καταπιείτε — προκειμένου να ελευθερωθείτε. Backside, grind, ollie, railslide και ό,τι άλλο χρειάζεται για να διασχίσετε τις στάχτες και τον καπνό του Κάτω Κόσμου, καθώς αναλαμβάνετε μια φαινομενικά αδύνατη αναζήτηση. Ρολάρετε για να χτυπήσετε και να καταστρέψετε άλλους δαίμονες αλλά και να σώσετε άλλες βασανισμένες ψυχές στο ταξίδι σας - από τον εύθραυστο αρχάριο μέχρι τον σκληραγωγημένο σκέιτερ. Με προσοχή όμως, γιατί κάποια χτυπήματα είναι ολέθρια... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!