Combat Overview Trailer για το Marvel's Midnight Suns!

    Firaxis Games και 2K Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Combat Overview Trailer του Marvel’s Midnight Suns, η πλοκή του οποίου μας μεταφέρει σε μία σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel, όπου…

    Firaxis Games και 2K Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Combat Overview Trailer του Marvel’s Midnight Suns, η πλοκή του οποίου μας μεταφέρει σε μία σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel, όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις δαιμονικές δυνάμεις του κάτω κόσμου!
    Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, το εν λόγω κλιπ αναλύει το σύστημα μάχης του επερχόμενου tactical RPG, ισορροπώντας τη δράση ανάμεσα σε εντυπωσιακά gameplay στιγμιότυπα και κινηματογραφικής ποιότητας cinematics, ξεδιπλώνοντας με αριστουργηματικό τρόπο τις υπερδυνάμεις των χαρακτήρων. Φανερά επηρεασμένο από το XCOM της Firaxis Games, παρουσιάζει μία ομάδα γνωστών υπερηρώων – μέλη των Avengers, των X-Men και των Runaways – ως τελευταία γραμμή άμυνας της Γης. Κάθε ήρωας διαθέτει ειδικές δυνάμεις (card-based abilities), οι οποίες μεταφράζονται από το σύστημα μάχης και προσφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης. [caption id="attachment_71072" align="alignnone" width="770"] © 2021 MARVEL © 2021 Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games[/caption] Η νέα επική περιπέτεια της Marvel καταφθάνει σε PS5™, Xbox Series X|S και PC (Epic Games Store, Steam) στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ μετέπειτα θα λανσαριστούν και οι εκδόσεις της για PS4™, Xbox One και Nintendo Switch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!